• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka ja wlasnie takich mysich kolorow u siebie nie lubie dlatego maluje.
kocie zdjecie zrobie tylko aparat musze naladowac bo padl.a co nam pokazesz?:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:wydaje mi sie ze Olenka w wieku 9 mcy bedzie chodzic.widac ze jest silna.

hello
a ja wiem co Wiola robila;)))) przestawialas meble kochana????;)))

jejku spalam od 22.30 do 8.20 ale tego chyba nie powinnam mowic???wszystkim niespiacym maluchom i im mamom proponuje wyjazd;))) Maja tak ladnie spi ze az szok;)))

Kocur ale ci dreptus rosnie;))

Oleńka jest tak strasznie przejęta swoimi próbami chodzenia :sorry: Ciągle się dźwiga i wstaje, nie mogę jej czasami posadzić na doopce :-p

Uciekła...?
Hmm...
Medialne widowisko sobie Ci młodzi urządzają..

Paulina hej, z mebli nie mam jak przestawic bo mam strasznie nie obstawne mieszkanie.
no dobra powiem wam
Lukasz mnie wkurzal z ta opieszaloscia w malowaniu Iwy pokoju i w piatek pomalowalam jej 2 sciany i w sobote kolejne 2 ,Lukasz nie mail juz wtedy nic do gadania i meble wniosl w koncu. a wczoraj kuchnie pomalowalam bo bylo juz strasznie brudno a moj malzonek stwierdzil ze za pol roku pomaluje sie...:sorry:. a ja nie lubie sie 2 razy o cos prosic

Wiola naklepać po dupce tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: nie bolał Cię brzuszek wieczorem??

Kocie może się Oleńka wymęczy tym dreptaniem i będzie lepiej spac??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry