• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ej to tylko moja niechodząca, niewstająca i niechcąca siedzieć?????? ja sie tak nie bawię....
oj wiem wiem każde w swiom tempie...

Rurka marzenia piekne:) Też takie miałam:))) no trochę się spelniło naszczęscie:) Więc Tobie może też:)

Kocie jak ona pięknei stoi:szok::szok:

Wiolka po dupce za malowanie!!!

Tematu mamy Madzi mam dość serdecznie. Moje kuleżanki z pokoju o tym trąbią całymi dniami, analizując każdy szczegół... i dorabiając teorie....

reklama
WIOLA ja mam model IWA2 :-D:-D:-D

CAROLA No cóż... jedno mi na samym początku nie pasowało - że wobec takiej tragedii, matka Magdy zakłada olbrzymie kolczyki do konferencji... A potem miała siłę dalej się lansować, a teraz widzę włosy blond i czarna skóra (..?) .... :(

Dokładnie. A on czarne włosy, raz dłuższe, raz krótsze...ehhhhhhhhhh

Ja mam w domu cyrk, płacz i histerię zbiorową...jest wesoło.
Do tego gorączka.

a wiec tak jestem ja i brzuch, kolor wlosow tez widac
i najwazniejsze Iwa wlasnie tak spi,ha ha ha chcial pojezdzic w wozku brata i zasnela, moje malenstwo:-D

Załączniki

• DSCN5934.jpg
    DSCN5934.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN5935.jpg
    DSCN5935.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN5936.jpg
    DSCN5936.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN5939.jpg
    DSCN5939.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 38
MONIA a czyja jest ta raczkująca, hę? :-p przed którą wszystko trzeba chować i zabezpieczać ????? :eek::-D

Wiesz.. to ładnie pięknie, ale moje dziecko jest takie aktywne od urodzenia, że wyssała ze mnie już prawie WSZYSTKO :-p:eek::-p Ona przez ładnych parę miesięcy nie spała mi w dzień wcale - ot takie tam drzemki dwie po paręnaście minut :sorry: I nie chciała sama leżeć, spacery odpadały, ciągle w nosidełku musiałam ją targać hehe :sorry: A na rękach ciężko ją utrzymać, bo wywija się na cztery strony świata, wygina i cuduje :eek: A gwałtowna, a łapczywa, a żarłoczna :szok:
Nie jest lekko z taką aktywistką :-p:no:

WIOLA CUDNAŚ!! Jeeju jaki brzuszek..... pogłaskaj!! Fryzurka git, ja lubię takie ciemne :-)
A Iwusia sama słodycz :rolleyes: chochlik mały..

Ja mam demencję przedstarczą... jak synusiowi dacie ??

Ostatnia edycja:
Oj Kocie to ja faktycznie wole mój egzemplarz:))) Ona od urodzenia też żywa ale grzeczniutka:) W dzień pięknie spała zawsze:) pięknie nauczyła się odróżniać dzień od nocy jak miała miesiąc. Zabawką potrafiła się bawić z pół godz jak fajna była. Mogłam przy niej sprzątać, gotować, prać a i był moment że nawet samą w łóżeczku na 10 min zostawić i coś porobić....Do tego pogodna i ciekawska
ze 2 dni miałam takie że leżałam przy niej plackiem a ona na cycu i nawet nie jadłam....
Ostatnio się humorzasta troche robi ale to dlatego że wszyscy ją zabierają z najciekawszych miejsc jak już wkońcu umie sama do nich dojść:) Ale to do opanowania:))
Ale ja taka głupia jestem.... siostra młodsza ma córeczkę miesiąc młodszą, a starsza synka 2,5 mieś starszego. I u mnie w rodzinie wszyscy nieustannie porównują pod wszystkimi względami... dlatego ja taka wrażliwa na to chodzenie i siedzenie zamiast się skupiąc na tym że ona najmądrzejsza z nich jest i najfajniejsza:)))):-D:-)

Wrócilimy ze spaceru :eek:
Jestem w szoku :szok: Oleńka już stoi? To dopiero siłaczka :-)))) Prześliczna.....

Do mnie dzwoni koleżanka i rzecze:

- Znasz najnowsze newsy?

...yyy...odpowiedź.

- Matka Magdy uciekła

...yyy...NO i?

- No jak to? Cały czas o tym trąbią, ile wpisów na internecie, Ci mówię...te komentarze...

hmm....dajemy przyzwolenie jako społeczeństwo by stali się CELEBRYTAMI, czytając, słuchając...
komentując , podniecając się tym.....PO CO?

- ...............................cisza

To tyle ode mnie :/

Wiolu - ja to bym mogła PACZEĆ bez końca :-) Na Ciebie i na Iwonkę :))))
Słodkości :)))))))))))))))) Kolorek też bardzo ładny ;)

Ostatnia edycja:
Wiolus Iwa cudna, a jak spi slodko;)))i masz piekne wloski a za te malowanie kuchni z takim juz brzuszkiem to po pupie to za malo by bylo!!!;)))

Monia- dobrze wiem co czujesz-ja tak mialam jak Danio byl malutki-corka siostry taty o 3 tyg starsza i ciagle porownywanie...Hania juz mowi a twoj?Hania raczkuje a twoj?....no szlak mnie trafial ale teraz to olewam bo moje dzieci sa najukochansze pod sloncem i najbardziej zdolne-sprobuj sama to poolewac i bedzie lepiej;))) a ja sie nie ciesze ze mala mi wstaje przy wszystkim i chce byc prowadzana- bo ile moze biedny ludzki kregoslup zniesc??? no i tez placze jak ja odciagam od karmy dla kotow do ktorej przeciez przed sekunda doraczkowala sama;)))

Kocie pociesze cie , spojrz jeszcze raz na Iwe , zobcz jak sie wyciszyla:-D:-D:-Dmale 2,5 roku i spi w wozku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia u nas pomiedzy Iwa a Jej kuzynka( mieszak obok tesciow)sa 4 dni roznicy i caly czas je porownuja. kiedys nawet uslyszalam ze moje dziecko am chyba ADHD , jest nadaktywna wtedy sie wscieklam i stwierdzilam ze moze to Iwa jest ,,normalna" a z Maja cos nie tak ze potrafi pol dnia w lozeczku sama lezec i od tego czasu nie probuja nawet ich porownywac.dzieci sa rozne, maja rozne osobowosci, charaktery i potrzeby.
aha znajomych synek ma rok i 3 miesiace i nie chodzi sam ba on nawet przy meblach sam stac niechce

dziekuje za komplementy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiolka bo zapomniałam skomentować. Kolorek cudny:))) Iwa śliczniutka:)))

Paula jak dobrze że mnie rozumiesz:))) Ja staram się olewać ale ręce mi opadaja jak np dzwonię się pochwalić że Wikuśka ma ząbka a moja mama "A Lenka to ma dwa", albo że Wiki zaczyna raczkować - "A Lenka to juz do kuchni za Iwonką chodzi".... albo jak są obie i moja mama na bieżąco komentuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Całe życie szłyszałam że moja siostra to robi tak czy siak, czy jest taka czy siaka - a ja nie, i rosłam takie dziecko z kompleksami.... Teraz wystarczy jedno jej porównanie i mi się przypomina... Dobrze że jestem dorosła i mogę się rozłączyć. I nie dac jej zrobić Wikuśce tego co mi...
tom się uzewnętrzniła....
zły dzień mam:crazy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry