• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe RURECZKO niestety nie pozwalam jej jeszcze długo dreptać :sorry:, w sumie to ona drepta sobie w miejscu na razie :-p i to jedną nóżką najczęściej przytupuje, jakby tańczyła :-D

CAROLA looknę....

WIOLKA na miłość.........!!!

reklama
WIOLA ja mam model IWA2 :-D:-D:-D

CAROLA No cóż... jedno mi na samym początku nie pasowało - że wobec takiej tragedii, matka Magdy zakłada olbrzymie kolczyki do konferencji... A potem miała siłę dalej się lansować, a teraz widzę włosy blond i czarna skóra (..?) .... :(

Rurka hahaha no trzeba marzyc i w cos wierzyc;))) a moze ci sie trafi model bezproblemowy???;)))

a my teraz juz rzadko chodzimy za raczki, pasjonujemy sie bardziej raczkowaniem i probami wchodzenia na schody;))) na jeden juz skubana umie;))

reklama
Paulina ja tez preczytalam i na onecie i na interii. brak mi slow...to wszystko to jakas farsa , jakim to mozliwe ze osoba oskarzona o nieumyslne spowodowanie smierci jest na wolnosci i tak poprostu moze sobie zniknac?
e tam niechce mi sie o tym myslec... ide aparat wlaczyc do ladowarki i polezec troche

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry