• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia duzo sily i nie daj sie kompleksom, jestes najlepsza, najwspanialsza matka i zona a twoje dziecko jest najcudowniejsze na swieie . pamietaj

kocie nie to jeszcze nie demencja:-D:-Dpoprostu nigdy nie pisalam jak nazwiemy malego, a to dlatego ze nadal nie wiem:zawstydzona/y:

monia :-) no właśnie, właśnie....wysłałam jedno takie Kocurkowi,
zaraz Ją ładnie poproszę, może wstawi....bo ja nie umiem :eek:
Jestem na etapie rozpracowywania telefonu :eek::eek::eek:

Monia to u mnie tak moja babcia dziala-ciagle porownuje wlasnie Hanie (swoja wnusie) z moim lobuziakiem, a i porownywala ciagle swoja corke ze mna (mimo ze jest miedzy nami 7 lat roznicy)-aha a teraz to jeszcze naszych mezow;))))

masz racje-walcz o swoja corcie;))) kazde dziecko jest inne i rozwija sie w swoim tempie-ja z jednej strony nie moglam sie doczekac kiedy Danio zacznie chodzic-a kiedy zaczal to przeklnelam ten dzien (10 mies.) i teraz jak widze jak Maja sie rozwija to tez przeklinam ze za szybko;) bo na dooopce tez nie usiedzi;)

Paula psikam, dmucham....matkooo a nie mogę oddychać ustami bo mnie gardło boli i wysuszone jest:(
Mam nawet spray na zatoki i nic:eek:...

reklama
Olivka - oj...na katar to raczej nic nie ma :/ Trzeba często smarkać
i smarować maścią majerankową, żeby strupów nie było i nos nie bolał.
Ja tak robię :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry