• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :))

Kocurku
- Oleńka jest taka SŁODKA :rolleyes2: Ona będzie chodzić, a Borysek będzie tyłkiem
zamiatał po podłodze :eek:
Biedna jesteś z tym niewyspaniem :( najgorsze, że nic z tym zrobić się nie da :((
Siły dużo życzę :))

Muszę się napić kawy bo mam trudne myślenie :oo2:

reklama
Wykończą mnie te noce :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Dziś ze swojej winy raczej - bo się zaparłam, że będę małą odkładać do łóżeczka (które jak pamiętacie jest w sumie przedłużeniem mojego łóżka) - i przez to zafundowałam sobie brak snu od 1 do 5 rano. A w sumie to od tej 5 rano spała tylko Martynka (oczywiście przy mnie) - a ja leżałam wprawdzie jak kłoda ale wszystko słyszałam - głęboko zasnąć już nie mogłam....:baffled::baffled::baffled::baffled:

I Kocurku też mnie dziś nerwica wzięła - mięso latało po całym pokoju za co bardzo mi wstyd :-(:zawstydzona/y: Ale po prostu bym się chciała chociaż raz wyspać i normalnie rano wyglądać! A dziś się przestraszyłam jak zajrzałam do lustra! U mnie chyba aż tak źle nie jest jak u Ciebie - bo ja np. dziś miałam chyba tylko 3 pobudki - ale co z tego jak ta trzecia trwała 4 godziny? Także Kocurku ściskam i łączę się bólu...łojojoj....
Zdjęcia Oli cudne! I koniecznie trzeba obniżyć poziom :-)

Monia ja bym na Twoim miejscu nie odzwyczajała małej teraz od spania z Wami - jak jest spokojna przy Was to tylko bym się cieszyła! Jak dasz jej teraz to, czego jej potrzeba to potem będzie Ci łatwiej przełożyć ją do własnego łóżeczka - tak od 2 roku życia można już kupić ładne łóżko, ładną pościel - większość dzieci, które znam nie miała problemu z przejściem do swojego łóżeczka - oczywiście z wędrówkami do rodziców od czasu do czasu - ale pytanie: CO W TYM ZŁEGO? Jedyne złe co widzę to, że rodzice nie mogą się wyspać - ale ja przy Martynce się przekonałam, że do wszystkiego można się przyzwyczaić....Tak nauczyłam się spać, żeby Martynka mi nie przeszkadzała :-p

Wioluś jak po świętach?? Iwcię znowu coś bierze??? Ojojoj - już niedługo wiosna i koniec wirusów mam nadzieję!!!!!!!!!!!! A co do porodów na majówkach to co się dziwić! W końcu już połowa kwietnia - to teraz się posypią dziewczyny, że hej!!!!!!!!!!!
My to się musimy umówić w sprawie pewnych gadżetów kochana :-)

Poczku mi się wydaje, że w ciąży niestety WIELE dolegliwości jest normalnych - a każda ciąża inna, więc nie ma co się porównywać. Cieszę się, że zaczęłaś znowu pisać - jak coś się dzieje to od razu nam pisz i będziemy razem dumać :-)

Boogie koopa! UFFF! Kamień z serca! A pracą staraj się nie przejmować - może już szukaj innej jak bardzo przeżywasz? To nie jest chyba praca dla osób wrażliwych...ja Ciebie rozumiem i trzymam kciuki, żebyś nie musiała się za długo stresować!

A co u Zizi?

Made gdyby nie anioły to bym nie miała siły dziś wstać :-)

Made ciesz się, że podłogę będziesz miała zamiecioną! Ja to jeszcze będę miała dodatkowo wylizaną, bo Martynka jak na podłodze leży to od razu lizać zaczyna!

Carola fiu fiu!

Liluś współczuję...musiałabyś poświęcić kilka dni na przyzwyczajenie małej...

Kocie, Ty tez :( ehhh...ale może skoro Oleńka teraz dokazuje to w czasach nastoletnich będzie grzeczna?:)))

MADE Żeby tylko Ola się nie rozpędziła i nie zaczęła siwieć w wieku piętnastu lat :eek: jak jej tata :eek::-p
Bo ja jeszcze ani jednego nie posiadam :cool2:

CAROLA uuuuuuu ..... oooooo ..... :szok: Kiedy ja się znowu będę lansować heh... :sorry::-p A mała jak z katalogu :rolleyes2:

LILU niom.. Mnie ufoki mobilizują po dziś dzień :-D Skoro MADE dała radę je stworzyć przy trójce małoletnich, to ja mam nie dać rady wstać ??? :-p:-p:cool2:

Olivka :szok::szok::szok: PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE! Bardzo ładny makijaż :tak:
Ninka cudna :-))))) jaka wylansowana :))))

Liluś - och jak mi przyjemnie :* że te zawzięte Anioły przynajmniej uśmiech
na Twej twarzy wywołują :-D))

Makijaż ładniejszy w rzeczywistości ale światło jakieś marne:)

Ninka ostatnio sama się lansuje:)
A płaszczyk ma nowy, kupiłam rok temu w Coccodrillo za 15zł:)

Lecę do fryzjera,papa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADE a u Ciebie jak na froncie ze spaniem i w ogóle ?? :sorry:

Mała tak marudziła, że dostała czopka i śpi... spróbuję zamiast syropu te czopki, tylko jakieś mam opory brrr...

reklama
Lil oj jak ja cię rozumiem z tym odkładaniem... Bo Wikusia nigdy nie spała z nami tylko mam właśnie łóżeczko jej koło mojego i zawsze ja odkładałam... Dopiero od kilku dni młoda zgłasza potrzebę spania z mamą... Co więcej - ja też odkryłam w sobie taka potrzebę... I tylko gdzieś tam błąkają mi się resztki poczucia że to nie jest dobrze bo ona powinna mieć swoją przestrzeń itp...
I teraz nie wiem czy się uprzeć i ją odkładać aż jej przejdzie czy spać z nią... narazie wyjście połowiczne uskuteczniam - biorę ja właśnie ok 2-3 i śpimy do rana....ehhh
Wspłóczuje nocki:((
Moja podłoga jest wylizana, wyszorowana rajstopami i bluzką i poprawiona rączkami:)

Kocie Oleńka cudna:)) I fakt materac za wysoko już. Pięknie się podnosi tak apropo:)
U mnie to samo.. dziś też obniżamy:)

Carola Ninka jest piękna!!!! A Twój makijaż rewelacja:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry