• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha, rozbrajająca.
Ok, wracam do domu, paczam na włosy a włosy doszczętnie spalone:) SUPER!
Dostałam pismo ze szkoły, że mogę Ninkę dać do oddziału przedszkolnego w szkole:)

reklama
Kocie tragedia. Zostaje obcięcie lub drogie zabiegi+kosmetyki.
Napisałam im dobitnego maila.

Wiola, wiem, że się tak może stać, że włosy się popalą, miałam tak poprzednio z tyłu ale nie w takim stopniu!
Teraz moje włosy są do dooopy, siano. Zwłaszcza 1 bok, czułam, że mi tam było gorąco.
No i robiła to fryzjerka, powinna wiedzieć co robi???? Sama sobie tego nie wymodziłam.

CAROLA a nie mogłabyś tak spróbować zżyć się z jedną fryzurką..? Paznokcie można codziennie inne, albo makijaż, ale włosków szkoda... i kasy też, na takie spartaczone zabiegi :sorry::sorry:

Kocurku niby tak, ale wiesz, idąc tam nie spodziewałam się, że w salonie z taką renomą partaczą sprawę.
Tak samo jak nie spodziewałam się, że panna fryzjerka z zawziętą miną zjara mi włosy poprawiając to co zepsuła:(
Zwłaszcza, że zjarane są od połowy po końce...tam podobno nakładała najsłabszą wodę.
A paznokcie zmieniam raz w miesiącu:) Hybrydy:)

Carola no niby powinna wiedziec , ale skoro to byla poprawka dostala od szefa zlecenie ze ma robic Ci wlosy i koniec , moze nie miala nic do gadania. a swoja droga mysle ze nawet jak by ci Fryzjerka powiedziala ze wlosy moga tego nie wytrzymac to mysle ze i tak bys sie uparla na malowanie.
zgadzam sie z Kotem szkoda wlosow kochana.

aaaaaaaa.....co ja PACZĘ :szok:
OLEŃKA zintegrowała się z glebą :-):-):-)
MOJA SŁODKA, KOCHANA, ŚLICZNA
ŚMIESZKA :*:*:*:*

Olivka - jak niektórzy mają sądowy zakaz wstępu do kasyna, tak Ty powinnaś mieć sądowy zakaz odwiedzania salonów fryzjerskich przez minimum ROK! :-D))))

Kochane, rureczka nasza się smuci bardzo, obawia się, że przedwszesny poród może źle wpłynąć na Zuzię. Bardzo wszystkim dziękuje za kciuki
i pozdrawia serdecznie. Będę do Niej pisać wieczorem, bo dyżuruje wówczas Jej lekarka, i może dowiemy się czegoś więcej :)
Trzymajmy kciuki :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry