• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No dobra, dobra....:-D)))) A made mówiła, ba! Nawet PROSIŁA:
NIE FARBUJ OLIVKA WŁOSÓW, a Olivka swoje :-p:-):-) to teraz cierp
włosie jak masz made prośby w nosie, O! :))))))))))))))))

reklama
Bogusia - powiedz Ty mi czemu mnie tylko jeden dodatek do głowy przychodzi...:eek: o nazwie KOFEINA? :-):-):-) Jestem uzależniona jak Olivka od fryzjerów :-p:-D)))))))))))))))))))) tyle, że mnie spala od wewnątrz, a Ją na widoku :))))))

Oj ciężkawy ten dzień dziś...

Wioluś nie dałam rady wejść wcześniej i popisać...mogę tylko troszkę rano i troszkę wieczorem - jestem szczęśliwa jak daję radę w ciągu dnia jeszcze...

Rureczka nasza się zamartwia, bo lekarze nie mówią jej nic konkretnego - tylko tyle, że wody się sączą - a co dalej to nikt nie wie. Pewnie od tych wód zależy...Może jej mama jutro się czegoś dowie - trzymajmy kciuki. Kurcze byle wytrwała do 34 tygodnia - skoro i tak ciąża na starszą wypada to Zuzia będzie już bardzo bezpieczna jak się urodzi...Biedna ta nasza Rureczka, że jeszcze na koniec tak się nastresować musi :-(:-(

Widzę, że dziś tu temat spalonych włosów - ja się tego właśnie boję i powiedziałam, że dopóki siwych nie będę miała to nie będę farbować. I przez to praktycznie "od urodzenia" mam ciągle ten sam fryz...Nudnawo trochę, ale ja źle się czuję jak zmieniam fryzury...

No nic więcej nie napiszę, bo tak mnie jedna osoba dziś zdenerwowała plus to moje zmęczenie - że tylko nadaję się pod kołdrę. Z Aniołami :-) Buziak!

Ostatnia edycja:
Lilu - no właśnie jestem z rureczką w dialogu :))) Pięknie to wszystko napisałaś, Ona teraz potrzebuje naszego wsparcia :) Ja próbuję z całych sił jakoś Ją rozweselić, mam nadzieję, że choć troszkę Jej umilam ten trudny czas.
Tobie życzę ciągiem nocy sennej :-) Ukochaj Pomarańczkę i Króla Maciusia :*

No dobra, dobra....:-D)))) A made mówiła, ba! Nawet PROSIŁA:
NIE FARBUJ OLIVKA WŁOSÓW, a Olivka swoje :-p:-):-) to teraz cierp
włosie jak masz made prośby w nosie, O! :))))))))))))))))
Była u fryzjera, wycenili me szkody. Jutro zanoszę oficjalne pismo ponieważ firma teraz zwala to na fryzjerkę.

Made napisz Rurce o moich włosach, może jej się humor poprawi.

Olivka - a wiesz, że chodził mi ten nikczemny pomysł po głowie...:szok:
ale SE myślę, eee...niegrzeczne to będzie, tak bez przyzwolenia....
Ciekawam finału tej całej spalonej akcji :eek: A możesz zdradzić co to za ekskluzywna sieć ciętego włosia?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry