• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pierwsza????!!!!

Cześć:)
Doczytałam nawet ale już nei wiem co komu.... Zawsze najciekawiej tu wieczorem i mnie zawsze omija:crazy: trudno:((

Boogieja ci chciałam strasznie podziękowac za to co napisałaś o spaniu... bo właśnei tak sobie identycznei wczoraj pomyślalam. Nie tylko Wikuśka ma potrzebę spania ze mną ale ja z nią też... odkryłam że to jest cudowne!! I postanowiłam pójść na kompromis:) Do ok 2 śpimy oddzielnie - bo wtedy Wiki ma najmocniejszy sen, a potem juz razem:) Ja mam nie tylko męża ale i psiaka jeszcze w łóżku:)) więc o tej 2 psina idzie do siebie, mąż pod ścianę a my się we dwie rozkładamy:))

Kocie lista imponująca:) może też się zmobilizuję... Oleńka jest cudna poprostu:) Aparatka mała ci rośnie:))

Carola współczuję włosów.... ciekawa jestem co fryzjerka na to:) daj znać:)

Paula Pięknie Majeczka siedzi w tej wannie:)) I wogóle ślicznie wygląda:))
Ja zawsze mówie że najlepiej to u siebie:))

A ja się nerwicy nabawię niedługo z tym moim dzieciem.... włazi wszędzie - najchętniej oczywiście tam gdzie nie wolno... a co gorsza zaczyna juz się podciągać przy meblach... mam za dużo twardych i kanciastych powierzchni w domu.... taki piankowy pokój mi się marzy....
I do tego wczoraj w spacerówce postanowiła się na brzuch przekręcić i poraczkowac sobie:szok: dobrze że niania szybko ja przypieła - oczywiście awantura straszna była, bo jak to tak przypięta ma jechać....

Monia i dobry kompromis z tym spaniem - ja też dziś tak zrobiłam (z reguły tak robię) - że po dwóch pierwszych karmieniach odkładam do łóżeczka, a potem już nie odkładam - tylko najwyżej ja się odsuwam jak mi niewygodnie - i dziś się wyspałam - choć ilość pobudek ta sama - ja już nie liczę - wiem, że jest powyżej 5 - ale nie sprawdzam co ile, bo wtedy tylko się denerwuję. Wczoraj też się denerwowałam, bo się zaparłam, że mała ma być w łóżeczku i sama wiesz jak to się skończyło. A dziś i ja wyspana i mała wyspana - od rana się śmieje i w ogóle jest fajnie. :-)

Paulinka do nas wpadła - jak miło - już od przyszłego tygodnia będzie Ciebie więcej mam nadzieję :-)

A w ogóle to wysłałam pocztę do najbliższej rodziny na święta i podobno jeszcze nie dotarły - chyba przez Chiny te kartki idą - chciały sobie pozwiedzać świat czy co....:eek:

Lil to widzę ze u was identycznie ze spaniem jak u nas:)) Bo ja dziś lepiej spałam i młoda też:)
Tyle że raz się obudziłam i nie pamietałam skąd i od kiedy i dlaczego ona koło mnie:-):-) i przez sen stwierdziłam że pewnie mąż ją położył bo ja nie pamiętam i do tego ja tak ładnie przykryta:))

No właśnie Monia - jak przyzwyczajasz się do dzidzi koło siebie to potem część rzeczy przez sen robisz - pogłaskanie dzidzi staje się tak naturalne jak podrapanie się po nodze - nie pamiętasz o tym na drugi dzień i nie jest to powodem Twojego niewyspania :-)

Made ja wczoraj doczytałam. To jakiś chłopak z mojego miasta otworzył to w systemie franczyzowym (może nawet wymyślił) i teraz on jakby trzyma asa w rękawie i on zarządza tym systemem franczyzowym.

Monia czekam na oficjalną wycenę z salonu fryzjerskiego, mają wysłać mailem, potem to zaniosę razem z pismem reklamacyjnym.
Dodatkowo muszą mi zwrócić pierwszą kwotę jaką zapłaciłam za usługę.

Witam wszystkie Panie:)

Wiola, wiadomo co u Rurki?

Lil a dziekuje wyspana w miare , choc mam zamiar zaraz pod koldre wskoczyc , Iwa bajki oglada.rano obudzilam sie z brzuchem twardym jak kamien i obolalaym przy kazdym ruchu, wzielam nospe i odpuscilo.
super ze dzis czujecie sie z Martynka bardziej wyspane:tak:

carola czesc. wczoraj wieczorem pialam do rureczki ale dowiedzialam zie tylko tyle ze jej pani gin jednak wczoraj nie bylo i bedzie dzis. a od rana do niej jeszcze nie pisalam bo niechce jej esami tak dreczyc. w koncu teraz przynajmniej 3 z nas do niej pisza.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry