• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahahaaaa :-) rureczka :)))))
A my już po kąpieli :eek:

Kuotek - a made pisała, ze zachwycona KUOTKIEM, pamiętasz? I to zachłannie i nieustannie :-p:-))))))
I mogłabym PACZEĆ na KUOTY dniami i nocami....
W ogóle to mi się też za BOOGI stęskniło :))))) chciałabym nieśmiało prosić o jakieś seksi foteczki :-p

Ostatnia edycja:
A my jeszcze lepiej - wisimy na cycu do spania chyba już... :eek:

Błógi to nas zaniedbała piktorialnie bardzo baaaardzo.......:no: Remi co prawda był ostatnio, ale to wszystko ciągle MAŁO !!!

MADE kocur pamięta, pamięć to on ma, że hoho :-p - jest zapamiętały i pamiętliwy i uwielbia rozpamiętywać :-D

Ostatnia edycja:
wrocilam, rozmawialam z siostra przez skypa a tu tyle sie dzialo

made cudna ty nasza, toz ty jak mlodka wygladasz , w zyciu bym nie powiedziala ze ty matka 3 dzieci jestes i to malo tego jedno dziecie to juz nastoletnie
chlopcy super wygladaja, i faktycznie Zygmus juz taki duzy sie wydaje

Rureczko co na kolacje jemy?:-D:-D

Kocurku - my już powisieli :-) teraz tradycyjnie wyjemy :)))))))))
Borysek nauczył się kaszleć i od rana ma ataki :eek: a ja udaję wystrachaną, a łon się ze mnie naśmiewuje :-D))))))

reklama
rurka aha...:-Dja mam zamiar poprawke z obiadu zjesc na kolacje:-p. torbe tak miejwiecej spakowalam, wrazie co gdybym czegos zapomniala to mieszkam 5km od szpitala

just w tych oczach zakochac sie mozna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry