• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-D:-D:-D:-D look up plaese :cool2:

ha! mama stylizuje się permanentnie każdego dnia :-p no mam teraz dobra falę stylizacyjną i moje ukochane marinero wiedzie prym! A jakże mogłoby być inaczej :-D

reklama
Dzień doberek!

Monia55 - a dziękuję ślicznie, ze o mnie wspomniałaś! :-)

Mademoiselle - słodkie Twoje maluchy, a Borysek jakie fajne ząbeczki ma na dole!!! :-) Czekam, kiedy u mojej córy się wreszcie wyklują - dwie kreseczki na dole ma już od 2 miesięcy! :zawstydzona/y: No i przede wszystkim - śliczna z Ciebie babeczka! :-) Masz bardzo fajna urodę i takie pozytywne oczka! :happy2:

Bogusia - Remik śliczny - całuj w piętki! :-)

Zizi - zdróweczka! Oby złe samopoczucie się poprawiło!

Wiola
- tulę, mam nadzieję, ze za to poród będzie szybki i bezproblemowy! I wyściskaj Iwę! Bidulka!

Carolineee - współczuję tych hec z pozwami, problemami... Niech to się wreszcie skończy!

Nie wiem, co komu miałam jeszcze napisać...

Ja dziś nie miałam czasu wlecieć, bo jakoś tak dzień mi się skomplikował... :eek::cool: Najpierw zapomniałam mojego dzyndzla wejściowego na siłownię i pojechałam na darmo. Wkurzyłam się, bo już mi się nie chciało jechać z powrotem do domu i znów do miasta, więc siadłam na kawkę w mieście i wróciłam, a z tej frustracji pomalowałam pół domu. Gdzieś tę energię musiałam spalić, więc padło na malowanie domu - dzieki temu już nam niewiele zostało. :-)
Moja córunia już śpi, ale gadała przed snem chyba z godzinę. :-D
A ja siedzę w necie na stronce IKEI i komponuję sobie nową kuchnię... :nerd:

Miłego wieczorku!

Boogi - zapaczyłam się na Remisia...i bez względu na stan emocjonalny, ON jest po prostu OBŁĘDNY!!! :-):-):-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mary - ale Ci fajnie z tym projektowaniem....gdybym ja możliwości tylko finansowe miała, to normalnie wszystko, i kuchnia, łazienka, pokoje...ba! nawet i dwie piwnice bym umeblowała :-D Buziaki dla Mii :*

KOLEŻANKI!!! HOP HOP!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry