• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dostałam pozew do sądu... matka pozywa mnie o jakieś niezapłacone pieniądze...i to nie jej tylko babci...i załącza oświadczenie podpisane przez babcię ale nie pisane przez nią. Babcia twierdzi, że podpisała nie świadomie, w piśmie miało być co innego :))
Pok i teraz prośba do Ciebie... Co robić?
Składać wniosek o grafologa???
Domniemywane pieniądze spłaciła/oddałam i mam kwitki :)

napisz mi pliz na pw o co chodzi dokladnie, bo ja troche nie rozumiem co kto komu podpisal i dlaczego Ty masz z tego tytulu jakies zobowiazania. jakby to powiedziec... caly dzien zachrzanialam i nei czaje juz zupelnie nic. pliz lopatologiczne pw i postaram sie pomoc.

yyy na zachodzie to troche norma tylko odbywa sie raczej nie na forach a w bankach mleka, z ktorego korzystaja kobiety, ktore nie maja wlasnego pokarmu lub np rodziny adopcyjne (odplatnie oczywiscie). ciekawe czy w pl jest cos takiego?

JEST !!!!!! :szok::szok::szok: Skipping Colourful LED Lamps Ball - YouTube

Przejdźcie od razu do drugiej minuty nagrania... tutaj to nie wygląda jeszcze tak strasznie i głośno i błyskato :dry:

czytalam z zapartym tchem, wyobrazalam sobie rozne cuda ale na TO nie wpadlam. PRZESTRASZYLAM SIE!!!! :szok::szok::szok::szok:

napewno z wozka bedziesz zadowolona , ja czytalam o nim troche , ale teraz juz po fakcie hehe i ma super opinie szczegolnie spacerowka Bee +

u nas podobnie w klinice
polozna kazala mowic , ze sie chce , bo innaczej nie ma spotkania z anastazjologiem , a bez tego nie dadza nic .. no wiec mowi sie chce , albo nie wiem :) no i juz na miejscu mozna na spokojnie sie decydowac lub nie :)

oki ide palaszowac kolacje sciagnieta od Rureczki ;)))

tak tylko, zeby wyjasnic - ja chce cameleona, nie bee :) niby niewiele roznic miedzy nimi ale jednak...
u nas z tym znieczuleniem jest tak, ze oni z dobrej woli, skoro kobieta powiedziala, ze nie chce, a wiadomo, ze jak zacznie bolec to wiekszosc zacznie prosic o znieczulenie ale przeciez nie chcialy, to trzeba je wesprzec... eh niby dobrze a jednak czasem zle ;-)
a co do za kolacje rureczka robila, bo mi przemknelo? coz to coz to?

teraz tak... wszystkie dzieci piekne, made powalajaca (kiedy z dwojka maluchow masz Ty made czas na makijaze i takie zadbanie a dodatkowo sile na usmiech i powalajace paczenie?)... no ale te dzieci... taka konkurencja, ze sie bede bala pokazac Zosie/Pana. kurcze.. a jak nie doscignie? photoshopa musze sie na wszelki szybko nauczyc ;-)
takie obrazki na dobranoc byly mi potrzebne.

a ja rano zalatwialam, robilam jedzenie, ktore zawiozlam do kolezanki, zjadlysmy, pogadalysmy, do domu w korku, prasowac, kolacja, m pakowac.. szalenstwo straszne. ale juz zrobione, bb przeczytane - ide pasc :)

do jutra!

edit
o carbonarze jeszcze mialam. ja uwazam, ze najlepsze sa penne, bo pieknie do srodka rurek sosik wchodzi i sie pancetta zahacza - i o to chodzi :D a makaronu "spaghetti" w ogole nie lubie ;/ ale tez chyba jestem troche spaczona przez wloszke, nauczycielke wloskiego, ktora nas uczyla jakie typy makaronu nadaja sie do jakich sosow i dlaczgeo i co i jak. i nie wiem czy tez tak macie ale makaron w kazdym ksztalcie i nawet o milimetr szerszy niz poprzedni smakuje zupelnie inaczej :) ja kocham makaron i gdyby nie m, ktory lubi roznorodnosc, moglabym jesc codziennie.

Ostatnia edycja:
Dzień do bry!!! :-D

Pok :confused: chcesz Zosię/Pana przerabiać w Photoshopie???? :no: Boogie chce Zosię/Pana eu naturel !!!!!! :tak: i żadnych mi tu krygacji, myślę, że z tak pięknej mamusi i przystojnego tatusia, berbeć będzie cudnej urody!!! :tak::tak::tak: :-p

Zostawię trochę cukru, bo Remi właśnie wyruszył na wycieczkę, do miasta zwanego Białymstokiem :-D potocznie Śledziowo :-D
Zobacz załącznik 459363 dziecko Strzała
Zobacz załącznik 459365Samodzielność
Zobacz załącznik 459366Służy porządku domowego :-D
Zobacz załącznik 459367:cool2:

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Doczytałam was wczoraj i nawet kliknełam odpowiedź i co... i młode włączyło syrene wieczorną... zanim utuliłam, pogłaskałam, pocycowałam... to mąż stwierdził ze juz nie wrócę i wyłączył mi kompa.... no to poszłam spać:))

Boogie jakież cudności z rana! Remiś jest prześliczny!!! Może ty bys jednak chciała Wikuske na synową co??? między nimi tylko kilka dni różnicy:-):-)

reszta zaraz bo szefowa jest

Made to jak ty idziesz to ja ciebie na szybko:) Sliczna jesteś!! I taka promienna:) jak ty tak ładnie przy trójce dajesz radę? Chłopaki cud miód:)) Jeden słodszy od drugiego:) Nic tylko całować, tulić i kochać:))

ooo Monia :-)

Made no to tak na rozprostowanie :-D

mam dziś wyśmienity humor :tak::tak::tak::tak: a wiecie czemu? Słuchałam muzyki, takiej która pozytywnie mnie nakręciła, ja tak mam, trochę tańca, muzyki i człowiekowi od razu lepiej :-D

dusza lekko drga, człowiek lekko ma! Ha! zdradliwa wena :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
monia :zawstydzona/y: jej....ile komplementów mi się dostało :))) Bardzo dziękujemy!!!
A ja rozumiesz staram się nie denerwować :eek: ale wcale nie duszę w sobie, po prostu tłumaczę sobie, że złapałam Pana Boga za nogi, że mam fajną rodzinę i że wszyscy zdrowi, i że się KOCHAMY...i świadomość tego całego dobra daje mi chyba taką wewnętrzną i zewnętrzną :-p RADOŚĆ :-):-):-)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry