• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia zaglądaj zaglądaj :-)
Monia no to masz wesoło ;-) moja właśnie szamie śniadanko. Ja brykam na działkę w poszukiwaniu kluczy od garażu... mąż który ma bardzo dobrą i niezawodną pamięć tak je gdzieś ciepnął że ni ma:wściekła/y::szok: a ja na rower nie mogę iść :-(:-( ehhh z facetami.

reklama
Cześć
Przepraszam że się nie odzywałam:zawstydzona/y:
Mamy się dobrze, choć z samopoczuciem bywa gorzej. Od dwóch tygodni siedzę na zwolnieniu. Mam podwyższony cukier, prawie 140, po obciążeniu 75g glukozy. Jestem na diecie cukrzycowej:-(. Mam też wysokie ciśnienie i biorę tabletki:dry:
Byłam wczoraj u lekarza na usg, dzidzia ma już 3,33cm rusza nóżkami i jest dobrze:happy2: Na 16stego maja mam usg genetyczne.
A podpowiedzcie mi jak jest z wypłatą jak się siedzi na l4, bo jeszcze teraz będzie płacił szef, ale potem płaci zus, tak??

Zizi super że napisałaś:) i fajnie że wsio ok z maluchem:) a 140 po 75 glukozy to nie jest tak strasznie tragicznie...ale dieta nie zaszkodzi.
Z wypłatami to zależy jak duzy jest zakład pracy. Moja siostra pracowała w małym i płacił jej zus. Moja firma jest duza i to oni mi płacili a potem jakoś zus im to zwracał.

Mam zdjęcia z usg, ale słabo widać:sorry:
Zakład pracy mały, wiem ze jeżeli nie ma w nim więcej niż 20 osób to płaci zus. Chodzi o to czy ja muszę sama załatwiać czy wszystko załatwia zakład pracy i czy przelewają pieniądze na konto??

Monia, ja od jakiegoś czasu podczytuję, ale siedzę za krzakami;-)

Mloda, to u nas Mikołaj już po obiadku a u Ciebie dopiero śniadanko;-)

Zizi, ja z Mikołajem też miałam podwyższony, ale nie pamiętam już ile by musiała sprawdzić, ale doktorek powiedział, że to nie jest nic strasznego i że diety nie trzeba... później zajrzę w książeczkę, ale chyba było coś ponad 130, kurcze nie pamiętam...

reklama
przyszla forumowa maruda:-)
kurde jak fajnie czytac dziewczyny ktore tak dawno sie nie odzywaly...kochane zagladajcie do nas czesciej a najlepiej codziennie:tak::-*
moze bym cos zjadla?:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry