• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojj Wiola przebiję Cię teraz w marudzeniu :)
Poszłam do toalety siku i nagle coś chlusnęło, dosyć mocno, paczam a tam krew...niby dzisiaj miałam dostać @ ale co ze mnie wylazło???? Brzmiało jakby wpadło do toalety coś dosyć dużego, skrzep raczej to nie był...a krew jasnoróżowa, gęsta...
sorry za szczegóły ale jestem lekko zakręcona...

reklama
wiolka a pewnie, ze zjedz sobie co tam bedziesz sobie zalować ;)
Zupa mi bulgocze :) jak sie ugotuje to moja babki też będą jadly pierwszą ture obiadu ;)

carola ja tam sie nie znam na takich dolegliwościach a co Ty myslisz? Cóż to?

Ostatnia edycja:
Carola ty to masz porypane z tymi @.
Maran a juz sie najadlam , w sumie od rana cos podjadam :-D. ale tej twojej zupki tez bym zjadla:tak:
u mnie dzis kotlety mielone, ostatnio byly hmmm ...nie pamietam kiedy:-)

wymarudzilam sie na gina i troche mi lepiej, w ogole czuje sie dzis lepiej.

Maran choliwcia nie mam pojęcia...podobno jeszcze w lutym było dobrze i sama się ''oczyściłam''.... a od 2 miesięcy biorę antyki....Nic mnie nie boli, @ w ogóle nie czuję...

carola to musisz sie poobserwować i zobaczysz co bedzie sie działo dalej...
wiola pewnie, że wpadaj na zupe :) ja to już jestem starowinka jak nic, po mielonych mam zgage i po sosach również... a w ciązy nie jestem hehehe...

Będę, będę...
Ale mi się nudzi w pracy...pada, ciemno jest:(
Ale zaraz zmykam, muszę małej kupić jakąś bluzkę z długim rękawem i sweterek lekki na cieplejsze dni...
Aaaa i z koleżanką forumową idę na kawkę:)

ZIZI:-):-):-D nie miałam okazji Ci pogratulować!!!!!!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ ŻE WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ :-) zdrówka dla Was kochana!
Ewcia moja zwykle obiad jada ok 13-14 w zależności czy wstanie o 6 czy o 7 a dziś po nocnych szaleństwach wstała o 8.

a kluczy ni było na działce:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry