• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maran mi zawsze brakowało wystaranych, że tak zniknęły ze staraczek :-) moja własnie wstała po drzemce w wózku oczywiście :eek: i idziemy za raz na 2 śniadanie :-) a jaką zupę dziś serwujesz?

młodam ja dzis robie kalafiorowo-brokułową :) a na drugie mam pulpeciki bo wczoraj zrobiłam więcej co bym dzis nie musiała robić tylko ziemniaki obiore jak Maja spać pójdzie ;)

carola u mnie walcza cały czas o zabawki wiec głośno mam... z chęciom bym Ci podrzuciala te Łobuzy na kilka godzinek ;) ale teraz Ci ten zebol dokucza to bym nawet nie smiała gdybym mogła ;)

Maran dawaj:) Zajmę się czym innym to boleć tak nie będzie :)))
Jak mi się marzy wózeczek z dzidzią i spacerki, kooopa i butelka :)))

carola uwierzmi, że jakbym miała do Ciebie bliżej to byś mi nie musiała 2 razy powtarzać ;) Ala to by była Ninką zachwycona bo ona do dziewczynek starszych ciągnie bo jak to ona mówi, dziewczynki to księzniczki i jej przyjaciólki no a Maja by Ci skutecznie czas zajeła, że ból zeba nie był by juz taki straszny ;)

Ewcia, Maran super że Wy tez tu:))

Mlodam współczuję nocki:(( Moja panna już broi na całego:) Ostatnio łazi za psem i co gorsza dobiera się do butów i gryzie... nie wiem skąd jej się to wzieło bo pies tak nie robi....
a ostatnie osiągnięcie to całuski z języczkiem do lusterka:))) Najpierw patrzy na dzidzię w lusterku, potem dotyka łapkami, a potem daje takiego buziaka że całe lusterko jest oblizane:)) Ostatnio mnie też tak pocałowała:))
Jak się śmiałam że panna ćwiczy na przyszłość - to tatuś zareagował że jego księżniczka się nie będzie całować:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry