Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
qq
)dodal ze nie ma sie przejmowac bo dziecko juz donoszone i ze wizyta za tydzien i ze wtedy pobierze wymaz na paciorkowca (dzis nie ma czasu ) wyszlam do rejestracji i mowie ze wizyta za tydzien a tu niespodzianka przeciez to 01 maja i nieczynne i tak w sumie nieczynne przez caly tydzien i wizyte mam na 8 maja gdzie ja mam termin na 12.
ty nastroj psujesz? przeciez ja zeswiruje jak Ty sie odzywac przestaniesz. Twojego posta z zapartym tchem czytalam! przeciez my tu wszystkie przezywamy razem z Toba! jelsi to jest smecenie u Ciebie, to jak dla mnie mozesz tak cala dobe! co do lekarza brak mi slow... co do rejestracji tydzien pozniej niz trzeba tez czuje bezsilnosc. mimo wszystko w Twoich postach czuje wewnetrzny spokoj (a moze zmeczenie?) i pewnosc siebie. sciskam Cie mocno!