• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocie : 100 lat dla olenki na mini urodziny :) wiedzialam ze o kims zapomnialam i to nie jets ostatnia osoba ! zdecydowanie za duzo osobek mam z 24 :) dzis synka kolezanki i synka kuzynki roczek :) i jeszcze kilkoro gremlinow z 24 "innego miesiaca" :)

just : wrocilam :) BUZIAK ! jak remik ?

carola : spadaj ! nie ma takiej mozliwosci .... nie dam rady!!! chyba ze mi dzieci na 2 tygodnie wezmiesz na urlop? :)

Józefino dzięki, Remi rośnie jak szalony :tak: ale cóż tam z Filucikiem? :sorry: Boogie się martwi, żeby Robaczek był zdrowy, mam nadzieję, że to tylko "tymczasowe" i wróci wszystko do normy :sorry:

Właśnie Jos, może ma taki ''okres'' przejściowy...Ninka też takie miewała...czasami nie wiedziałam co robić bo nie jadła i chuda jak szkapa była, jakbym ją głodziła...2 razy do szpitala jechałam...ale lekarz powiedział, że dopóki je cokolwiek i nie ma innych objawów to nie martwić się...I rzeczywiście mijało po chwili:)
Do tej pory tak ma, normalnie jada jak szalona, potem mniej, czasami prawie nic a czasami zjada za 3 osoby :)

Made i ja zjadłam 1/3 takiego talerza, ten mężowy :)))

reklama
BOOGIE - OCHY I ACHY mi się na usta cisną...!!! :-):-):-):-D:-):-D:-):-D:-D:-D :*

A cóż Wy drogie riebiata tak tego kuota dopieszczacie...? Hę...? :-p

MADE uuuuuu uczony w skomplikowanym słowie ten Twój... :eek: Nie to co mój ... co ma tylko jakieś porównania z gryzoniami :eek:

CAROLA MNIAM... MNIAM :))))))))))))))))))))))))))))))))) MNIAM...!!!

Jestem tu na chwilkę, bo Ola znowu się obudziła... zaraz zmykam na kolację :)
Dziś dzień marudzenia był i mi robaczek wcześnie padł, ale coś niespokojny... typowo :/

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry