• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu - i bądź tu człowieku uczciwy...może spróbuj w kilku przedszkolach :) ja usłyszałam kilka razy, że Maniek nie zostanie przyjęty bo rocznikowo nie jest trzylatkiem. Dużo jak nie wszystko zależy od dyrekcji...

jos!!! Pisz jak wakacje? Gdzie obecnie przebywacie, jak chłopcy, jak Ty....no wszystko, wszystko :)))))

maran - :-) oby, oby.....

reklama
Made tak, boli ale to inny typ bólu więc daję radę:) Nawet zjadłam, teraz leżę chwilę i zaraz może jedzenie zrobię:)))

Józefinka:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):-)

Made tylko właśnie u nas jest sztywny nabór internetowy i nawet nie mogę składać w różnych przedszkolach formularza....Mogłam jedynie wskazać w tym formularzu inne ewentualne przedszkola drugiego wyboru - wskazałam dwa dodatkowe, z czego jedno jest tak daleko od domu, że też bez sensu...Bo jednak jak jest zima i mrozy to lepiej mieć przedszkole blisko domu....

to sie nazywa gorace powitanie :)))))
jesterscie niezawodne ! :) :******************

U nas wsio ok. wakacje nam sie bardzo udaly, wrocilismy wczoraj. w polsc ebylo cieplo i slonecznie, tu zastal nas deszcz :/ zimno, dzis tez pada...
poldek swietnie sie bawil z gronem kuzynow i kuzynek i najwazniejsz e: odblokowal sie na jezyk poslki. dukal, szukal slow, zle odmienial ale ...MOWIL !!!! :)

ja mam dzis mega ogranianie domu, pranie kurze i wiele innych i ...oczywiscie wielkiego lenia : bo tego to mam zawsze, wiernie ;)

z gorszych newsow to filutek strasznie malo je... butelke 180ml pije na 2 lub 3 razy w kilka godizn i po powrocie sie przerazilam bo od 6.04 NIC nie przybral na wadze... martwie sie wiec i nie wiem co robic, w czwartek idziemy do pediatry

buziaki dla wszystkich :****

jos - oby to przejściowe było u Filutka...może Mu mleko nie podchodzi, czy co? Dobrze, że idziecie jutro do lekarza, bo trochę to niepokojące.
Super, że Poldynka tak się odblokował, zdumiewające to zjawisko, zważywszy, że Wy raczej mało po polsku mówicie. Moja córka w Holandii tylko po holendersku chciała mówić, natomiast w momencie przekroczenia granicy mówiła wyłącznie po polsku, a po holendersku NIC :))))

Wioluś a co się dzieje?????????? Przepowiadacze??? Ja się jak wrak czułam w dniu porodu!

Made będę się starała do przedszkoli prywatnych - tam też ciężko z miejscem, ale tam nie ma naboru internetowego. No i się płaci dwa razy drożej. Maciuś był zapisany już do fajnego przedszkola, ale ja teraz niedawno zrezygnowałam, bo tam czynsz 470 zł - dla mnie to na tę chwilę za drogo...dlatego tak mi zależało na państwowym - tam 5 godzin za darmo jest, więc rewelacja...aż zaczynam żałować, że nie potrafiłam lepiej skłamać co do tej samotnej matki :-(

Jos będą zdjęcia z wakacji??? Chciałabym usłyszeć Poldusia mówiącego po polsku :-) A co do Filutka to faktycznie nieciekawie - a może spróbuj mu już rozszerzyć dietę? Może zasmakują mu zupki? Maciuś też kiepsko przybierał, a jak wprowadziłam zupki to aż mu się uszy trzęsły....I zaczęłam jak miał 4,5 miesiąca....

Rureczko wyspana??? Wypatruj listonosza niedługo :-) Ja z powodu szpitala w domu to dopiero dziś na pocztę dotarłam i to dzięki temu, że zielone awizo znalazłam w skrzynce :-p

reklama
made : dzieki, do lekarza idziemy pojutrze

lilus : dziekuje, obys miala racje ...zaczynam mu wprowadzac kaszke i zaczne po wizycie u lekarza warzywka... oby sie cos ruszylo bo bardzo sie martwie

wiolka : przezylam szok... na suwaku zostalo 18 dni !!! ja na takim etapie ciazy juz mialam filutka od 5 dni !!! toc to chwila zostala, mozesz rodzic w kazdej chwili ! kiedy to minelo????????????????????????????????????????????????????

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry