• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : fotek niestety niet, nie wzielam aparatu! mama robila tylko i ja JEJ aparatem, beda jak mi cd nagra i wysle a to moze znaczyc tak za tydzien jak i za pol roku ;) ale jak beda juz u mnie to obiecuje ze pokaze cos niecos :)

reklama
made : glosowac bede mogla jak sie wkoncu wybiore do urzedu po obywatelstwo francuskie. i gdy je oficjalnie dostane po jakis 6 m-cach.
a ze do tego urzedu chodze skladac papiery juz od czerwca 2006 .... to moze na wybory ok. w 2022 sie zalapie :)

A jak to wygląda we Francji...w momencie kiedy obcokrajowiec wchodzi w związek małżeński z obywatelem Francji, musi się zdecydować na jedno obywatelstwo? Czy może mieć podwójne?

made : wydaje mi sie ze musi wybierac ale na 100% pewna nie jetsem no bo jeszcze do urzedu nie doszlam. a ja sie mam zamiar ubiegac nie przez malzenstwo tylko przez fakt ukonczenia tu studiow. we francji jelsi ukonczy sie 2 lata studiow ( kiedys 3) mozna prosic o obywatletstwo. mi go na pewno nie odmowia bo zobacza ze jetsem i tak po slubie z francuzem i ze tak czy owak je miec bede, ale po slubie czeka sie 4 lata kja jetsem po slubie niecale 3. ale ubiegac sie moge z dyplomem od 2006r.
no tak to wyglada :)

A u mnie wygląda to tak, że Ola marudzi, a ja mam mamę G i jej siostrę na głowie do jutra.... :sorry:

MADE ............ yyyyyyyyyyyyy....... eeeeeeeeeeee.... yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... hmmmmmm... :-p:-p:-p

JOS nareszcie i wreszcie!!!!!!!!!! :-D

reklama
Just szarlotka... zjadłabym 3 kawałki, albo 5:-) co tam u Remiczka??
:-) to może wysłać??? :-D
A kocur sam siebie zawsze ogalał do zera :-p

Tylko PACZCIE jaka niegrzeczna !!! :szok:

Język babci wywala :-p
Zobacz załącznik 458830

Język mamie wywala :-p
Zobacz załącznik 458831

hahahahah :-D:-D:-D:-p:-p
Zobacz załącznik 458833
OlAAAAAAA la la la :-D:-D:-D:-D:-D

Dla Oli w dniu siódmego miesiąca:

Siedem miesięcy, to wiek już poważny,
a mały człowiek robi się coraz bardziej odważny,
więc nasza Ola, ta co poszła w tatę,
dnia każdego odważniej mierzy się ze światem.
Każdy smak, dotyk i dźwięk się wzmacnia...
To siedmiomilowe kroki, człowieczego życia uroki :sorry:

proszę się nie śmiać z mojej "górnolotnej" twórczości
:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry