• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tonę w ubrankach / ubraniach - układam, przekładam, wkładam i znowu wykładam :confused:

RURECZKO znalazłam laktator, jest cały i zdrowy i oryginalnie zapakowany, wrzucam i zamykam pudełko wreszcie :) Dorzuciłam prawie nowe nosidełko z większych rzeczy, o takie -
f-infant-chusta-carrycot.jpg
tylko różowe oczywiście :-p

reklama
Och Kocie różowy :-):-):-) Made będzie zazdrościć:zawstydzona/y: dziękujemy!

Na jutro mam w planach poukładanie pościeli, znalezienie miejsca na pieluchy, kosmetyki i takie pierdółki i niestety nie wiem gdzie to wcisnę... rozważam wyrzucenie komputera Ł. do drugiego pokoju, ale obawiam się, że taki układ nie przejdzie:-D:-D

Kolejna czerwcówka urodziła!

dzien dobry:-)
pomeczylo mnie 1,5 h i przeszlo, powiem wam ze te skurczybyki przepowiadacze coraz bardziej intensywne sie robia:dry:

a ja potrezbuje czegos co bede mogla postawic na dnie szafy i trzymac tam skarpety, rajstopy,majty Iwonki. bo w swoich meblach nie ma szuflad a musze ja wykolegowac z komody w sypialni bo nie mamm gdzie wlozyc skarpetek , czapek itd dla malucha . a maly bedzie spal w sypialni wiece lepiej niech jego *******y z nami sa.
szukam juz od jakiegos czasu jakichs pudelek ale nic mi nie pasuje

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry