• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Imieniny obchodzą: Artemon, Aureliusz, Dominik, Grzegorz, Klarencjusz, Klet, Lucydiusz, Erwina, Marcelin, Mariusz, Marzena, Paschazy, Ryszard i Spycimir.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D które wybieracie dla przyszłego potomka???? :cool2:

Boogie z nieba mi spadlas! w ten sposob z 700 imiom meskich zawezam wybor do 3:
Lucydiusz, Paschazy, Spycimir :)

a ja tu jeszcze Karole zaznaczylam do cytatow! gdzie jest? nie ma? kurka.
Kochana ja teraz bede musiala na troche wyjsc z domu i przeczytam Towje pw na spokojnie jak wroce, bo na szybko to albo znow nie zrozumiem, albo cos palne.

chyba sie przemeczylam wczoraj, bo pierwszy raz przespalam cala noc bez przebudzenia nawet na sekunde i dopiero o 10 oko otworzylam. dzis bedzie podobny dzien ale moze jednak zwolnie troszeczke.

buziolki i milego dnia kochane! ja bede jakos pozniej.

reklama
Ok, nie ma problemu...w weekend będę tworzyć odpowiedź do sądu więc mam czas:)
Dziękuję.

Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dwie godziny pisku... to jest czasami nie do przejścia :baffled: Teraz nastała dziwna cisza, ale ja ogłupiała i ogłuchnięta i nie wiem co dalej począć... reset mózgu trochę trwa w tym wieku :blink:

reklama
Kocie ja bym taki reset mózgu chciała....
mam napisać projekt na Erasmusa i ciągle jestem w fazie czytania dokumentów... wczoraj sobie popisałam główne założenia i pomysły po polsku i radośnie myślałam że to wszystko co muszę wymóżdżyć a reszta to formalne zbieranie papierków itp... przy czym dziś zobaczyła że to moje napisane to połowa.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry