• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola Jos wiecie jaki ja mam syndrom? dzisiaj np "wielkiego wku**wa":-D
poszłam do tej mojej glupiej gin po zwolnienie. Nie dość że wypisała źle i musiała mazać, to jeszcze dobrze, że poszłam, bo miałam w planach wizytę 7 maja, a dzisiaj w gabinecie listy położyła na maj. SZOK:szok::szok: gdybym nie musiała dzisiaj iść to za cholerę bym się do niej nie dostała tego 7!!!!
I żeby nie było, że się taka obowiązkowa zrobiłam, to powiem Wam kochane moje, że właśnie wzięłam prysznic, ubrałam się w piżamę i zalegam z wafelkami, colą i komputerem w łóżeczku:-D:-D:-D

pok : dziekuje :) no filutek cos niejedzacy jets...chyba trafil mu sie moj anorektyczny gen i bedzie zmaganie sie do 8 r.Z. i walka z lyzeczka... :/
GRATKI kopniaczkow :) a tak wogole to szok ze juz 20 tydzien leci... zraaz polowkowe bedziesz miala... chcecie znac plec czy niepsodzianka ????

a ja wam pokaze mojego bazanta boscie juz dawno nie podziwialy :)

no i gdzie bazant? byl i skasowany czy jeszcze mam szanse sie zalapc? :)

plec bardzo chcemy znac i nawet ostatnio doktor sie nastawial na patrzenie, nie tylko mi, miedzy nogi ale dzidz nogi skrzyzowal, tylko stopa machal (dokladnie jak ja ;-)) i ani ciut ni chcial sie przesunac - gin pukal, ja prosilam ale uparciuch ani drganl tylko caly czas stopa dyndal. 1 maja polowkowe - druga szansa :)
ja i moja siostra bylysmy takie tadki niejadki (ja bylam szkieletem gdzies do 10 roku zycia, moja siostra do 7, mi wrocil tadek pod koniec liceum i tak juz zostalo a moja siostra jak poszla w oproznianie lodowki tak do dzis rodzice z uzupelnianiem nie nadazaja). mi to nie wiem co na chwile pomoglo - chyba hormony okresu dojrzewania ale mojej siostrze ewidentnie duza dawka sportu (miala wtedy intensywny basen i jazde konna) i zaczela nagle jesc, ze hej. a wczesniej nigdy przenigdy nikt nas do jedzenia nie zmuszal - nie to nie, dziecko zje jak bedzie glodne - za co moich dziadkow i rodzicow podziwiam bardzo, bo jak juz dziecko bylo glodne to dostawalo dokladnie i tylko to, co chcialo :D

ja po calym dniu urzedow, korkow, lotnisko.. odprawilam m do polski, wrocilam do domu i juz dzis NIC nie zrobie. tylko pw od Karoli przeczytam i juz.

Lilu - w całości, bo mnie dzisiaj łortopeda stukał :-p:-):-):-)))) trafił mi się taki chłop jak dąb....w typie Olivki :))))) ale przecie nie będę wybrzydzać, kości zostały rzucone :eek: zwolnienie do 31 maja :szok:
Jesteście na mnie skazane :))))))))))))

Mam ochotę na colę......gdzieś tu była....zaraz, zaraz............

rureczka:* na Ciebie zawsze można liczyć :-)))

Kocurku - a potem pewnie następne L4.......aż do zabiegu :)) a zabieg w sierpniu :)

Olivka!!! Pokazuj ciemności!!! :-)

reklama
ja mam cole :) i pije ! bo cola to jak malucienka kawa ;)

i kawe te zmam ricore i jak przestygnie troche to ja pochlone bo ledwo pacze :)

pok : to czekam na wiesci co do plci i obastawiam na ... core! :)
a wiesz co jak napisalas o tym sporcie to mi zaswitalo... ja tez zcaelam uprawiac sport w wieku 7 lat i wtedy zaczelam jesc... tak wlasnie wg pamieci mamy 7/8 lat. i pozniej juz zarlam jak mpoj ptrawie 5 lat starszy brat. gorzej wyzywic niz ubrac. i tak juz zostalo. ale cherlawy gen jak byl tak pozostal. moge jesc i wygladam jak na ostrej diecie...
na dlugo M; lecial do PL ?
a my wlasnie wrocilismy i mam maly zal... bo stwierdzam ze bardzo dobrze mi u rodzicow bylo ;) ai jeszcze filutek 5 miesieczny :) :

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry