• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak mi smutno kiedy czytam jak bardzo się męczy i spać nie może :-(
Borysek też z tych mało śpiących, ale przynajmniej na spacerach śpi :))

A właśnie Olivka bo chyba nie pytałam...:eek: jak te maluszki mają na imię?

Ostatnia edycja:
Dziękujemy bardzo za komplementy:) Miło tak przed spaniem:))
Nawet udało mi się co nie co poczytać:)
Zobaczymy ile odpiszę bo to już TEN CZAS na syrenę:)

KOCIE Biedna ta Twoja Oleńka:( ale wiesz co mi się nasuwa takie małe coś...czy Ty byłas może z nią u lekarza? Bo kurcze może można coś poradzić więcej żeby się biedna nie męczyłą i zrób może jej badanie moczu... bo może to wcale nie zęby a coś inszego bidulce dolega skoro już się tyle czasu męczy...
A Wikuśka tylko tak grzecznie wygląda... dziś nei chciała pójśc spać bo jej się wstawanie w łóżeczku spodobało i tak sobie stała i siadała isię przemieszczała ze 45 min... aż się skońcyło lulaniem na rękach...

CAROLA mi się kolorek podoba:))

MADE to niech cie szybko poskładają:) Ja tym bardziej podziwiam że jeszcze z chorym biodrem dajesz radę z maluchami!!!
Ja tam na miejsce w kolejce się godze bo my w planach mamy już drugie:)) tyle ze jeśli zajmie nam tyle co poprzednio (2 lata) to nie wiem jak to będzie z tym numerkiem w kolejce:))

Dobranoc.

Made jest Piotruś i Fabian:)

Kocie hahaha:)
Słuchajcie, oddali mi obrączkę, jak nowa, wyczyszczona, odświeżona...paczam a graweru nie ma!!!:szok:
Mogli zetrzeć (w środku) przy czyszczeniu??? Czy podmienili????

pok : no faktycznie szkoda, lozeczka, wozki itp - ceny w PL duzo korzystniejsze... ale moze jeszcze bedzie okazja ? moze ktos do was bedzie jechal z rodizny, znajomych ? to wtedy atakuj !
ps. filutek faktycznie slowianski po mamie ;)

to kwestia, zeby ktos nie tylko jechal do nas ale jechal samochodem a z tym moze byc ciezko. ale nie my jedni polacy w tym miescie, wiec sie bede dowiadywac o transporty :)
nie wiem jak we francji ale tu jest dziwnie i trzeba sprawdzac co drozsze a co tansze w pl - np wozki sa w albo identycznej cenie albo ciut tansze tu, za to lozeczka tutaj sa potwornie drogie, ae to tez wina ursu franka... 5 lat temu nawet samochody byly tu duuuuzo tansze niz w PL a teraz? jak tu przyjechalismy frank byl za niecale dwa zlote a teraz 3,5! masakra.
za to ubranka - petit bateau, next itd. tu drogie a we francji juz nie az tak. ale to pewnie tez z uwagi na relacje chf-eur.
na Poldusia sie nie zalapalam, a Filutek rzeczywiscie bardzo do Ciebie podobny! ukochaj szkraba!

Jeste, jestem...sorki ale małż mnie porwał... :)

Oto ja tyle, że zdjęcie lipne...sama szybko robiłam w pracy.

Zobacz załącznik 459566Zobacz załącznik 459567

Asionek, rozkręciłam się z gotowaniem a teraz będę ukracać...znaczy się postanowiliśmy z mężem na Dukana przejść.
7 maja ruszamy :))) Oby się udało.

pieknie! taki kolor na zawsze. zapisz numery mieszanki i marke farby, nos zawsze przy sobie i tylko tak rob. cudo!
a przy Dukanie tez mozna w kuchni cudowac. ja tylko tydzien wytrzymalam ale przepisow nazbieralam duzo. potem sie naczytalam jaka to bardzo niezdrowa dieta i sie przekonalam, ze wole byc zdrowa i z oponka ;-) ale Tobie zycze wiecej determinacji i sukcesu!

asionku - dzieki za kolacje rurki. brzmi pysznie! a ja z lenistwa nie poszlam do sklepu i chyba nic nie mam. myslicie, ze dziecko wybaczy jak... zamowie pizze?

karola ja pierscionek i obraczke juz czyscilam kilka razy (chodzi o takie jak wkladaja do takiej masyznki na dwie minuty i jak oddaja to swieci jak psu jajca?) i grawer nie schodzi. nie wydaje mi sie, zeby mogl zejsc...

reklama
Pok mam numer farby, znam na pamięć :))) Uwielbiam ją, ma śliczny kasztanowy odcień...tu nie widać...

Widziałam przepisy Dukanowe, nie wygląda na bardzo skomplikowaną, mam podrukowane kolejne fazy, dozwolone potrawy itp...
Zobaczymy czy dam radę, najgorzej to chyba ten chleb...raczej brak chleba :(
Cholera, ale się wściekłam o obrączkę :wściekła/y:

Pok pewnie podmienili albo pomylili! Jutro tam pójdę.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry