• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie jadam chleba za bardzo.. nie pomoge ;/ ale duzo mozna kombinowac z ziolami, warzywami, rybami, kurczakami. jamiego olivera przepisy chyba w wiekszosci daloby sie do dukanowej diety zastosowac, przy zalozeniu, ze mozzarella, feta i inne sery w wersji light (by the way - bardzo niezdrowe ;P)

z obraczka glupia sprawa...

reklama
hejka!
witam wieczornie. ależ ja wczoraj szybko padłam. Olka na szczęście szybko zasnęła i dała odespać nieprzespaną nockę.

Kocurek a co Oli?od kiedy choruje?
Monia Twoja córcia jest cudna :-) a jaka radosna i zadowolona! :-)bombowo. pikny ma obrazek nad łóżeczkiem.
Just młody wspaniały, a te oczęta.... mmm będą się laski o niego biły ;-)
Jos wszystkiego dobrego dla synka na 5 miesięcznicę;-)
Wiolka śliczna ta Twoja córcia
Carola włoski bardzo łandne :-)

Poudawałam :eek:
Asionek - racja, racja....po Olivce będzie Mary :-)))) ale Ciebie też nie ominie :)))) Miejsce w kolejce - zaklepane :-p

ooo hehe i juz Monika sie zapisala na liste ;) ja moge byc po niej ;)))

Jeste, jestem...sorki ale małż mnie porwał... :)

Oto ja tyle, że zdjęcie lipne...sama szybko robiłam w pracy.

Zobacz załącznik 459566Zobacz załącznik 459567

Asionek, rozkręciłam się z gotowaniem a teraz będę ukracać...znaczy się postanowiliśmy z mężem na Dukana przejść.
7 maja ruszamy :))) Oby się udało.

slicznie !! to jest twoj kolor :)
powodzenia na diecie !! ja to z tych co nie nadaja sie na zadne diety :/

Zanim Młode włączy syrenę to ja tak na szybko zdjęcia z dzisiejszej sesji wrzuce:) Jak dam radę to do czytam a jak nie to jutro będe mieć lekturę do kawusi:)
Miłego wieczoru:)

Moje Małe dziś po kąpaniu i przed spaniem:)

slicznosci ;)))
i doczytalam , ze kolejne bebe sie bedzie szykowac ? super :)))

asionku - dzieki za kolacje rurki. brzmi pysznie! a ja z lenistwa nie poszlam do sklepu i chyba nic nie mam. myslicie, ze dziecko wybaczy jak... zamowie pizze?

korzystaj teraz :)
pozniej przy cycowaniu moze byc roznie ... zalezy jak male bedzie brzuszkiem mialo

a nie chcesz przez neta zamowic ? np. na Dinosklep.pl masz ogormny wybor i przesylaja zagranice
paczka do 30kg , do mnie ok 28e wiec taniej jak kurier wychodzi :)
oni ogolnie maja duzy wybor wszystkiego i wozki jak cos tez maja :)

Kocurek kurcze biedna Ola :((( a mowilas pediatrze ? ehhh oby to minelo w koncu &&&&&&&&&&&&&&&&&&

asionku - ja bym zamawiala chetnie gdyby szwajcaria byla w UE :) wiekszosc sklepow nie chce wysylac do Szwajcarii, czasem oplaty kurierskie sa inne, bo wchodzi w to jeszcze kontrola graniczna. Teoretycznie polskie sklepy powinny mi sprzedawac ze stawka 0% vat ale nie chca lub nie potrafia tego robic (w wiekszosci) a ja potem na poczcie musze zaplacic przy odbiorze VAT szwajcarski (niecale 8%). Gdyby odliczali vat to, nie liczac kosztow przesylki, mialabym taniej a tak dwa vaty placic i jeszcze im wyjasniac jak i co... eee ja za leniwa jestem.

m juz w domu u rodzicow. okazalo sie, ze zamowilam karuzele z misiami zamiast z kotami i mysza :( misie tesciowa da w prezencie a teraz zamowilam na nowo koty i mysze i bede musiala czekac az ktos bedzie od nas jechal. tak juz chcialam te koty zobaczyc :(
na pocieszenie wzielam dodatkowo barana http://muzpony.pl/produkt,78,810-baranek_marcel.html :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:):-)
W miarę dziś wyspana:)) Wyobraźcie sobie że nie było wczoraj alarmu wieczornego!:szok: więc ja się wymaseczkowalam nawet:) i przez to taka nie wyspana... ale idę dziś do mojego doktorka to trzeba było się postarać co by dziś nie straszyć:):tak::-D
Na młode znalazłam sposób:) Jak się wierci to ją biorę na ręce i lulam a jak mocno zaśnie to do siebie idzie i ze 2 godz mam spokoju do następnego wycia:) Potem cyc i zasypia i znowu spokój do następnego wiercenia się:) Dzis w trakcie wiercenia i łażenia po łóżku natrafiła na męża, wtuliła się w niego i poszla spać:):-D:-D

Pok strasznie głupio masz z tymi zakupami! Też by mi sie nie chciało... a nie możesz np nazamawiać do kogoś w PL i niech ten ktoś ci wyśle kurierem... czy tez vat doliczają...Jak dzieć zareagował na pizzę?

Asionek No tak myślimy o następnym ale tak nieśmiało narazie bo sama nie wiem... niby chciałabym i tak myślałam że jak Wiki skończy roczek to zaczniemy sie starać. Ale teraz to nie wiem...bo Wikuśka jest taka fajna że chciałabym się nacieszyć nią... zresztą ciąża też była trochę trudna a teraz nie wyobrażam sobie leżenia plackiem przy Wiki... No ale myślę że w tym roku zaczniemy staranka:))

Kocie jak Oleńkowa nocka?

Made doszłaś już do siebie po ortopedzie?

POK Och kocham barany :-) sama jestem baran, tyle, że kuot :-D

Biała uratowana :tak:

MONIA & MLODAM Oli nic nie jest, poza tym, że ciężko przechodzi zęby :-( Grrrrrrr wrrrr :dry:

No i od początku bardzo mało śpi - w nocy co godzinę, albo częściej pobudki, a w dzień dopiero od niedawna pośpi ze dwa razy po godzinie - z tego jestem już BARDZO szczęśliwa :-D Bo wcześniej były trzy drzemki po kilkanaście minut, albo i wcale :baffled:
A teraz od paru dni gorączkuje i więcej płacze, właściwie drze się wniebogłosy :sorry: - może w końcu się doczekamy tych zębów :dry: Pediatra nie widzi problemu. Ola rozwija się znakomicie - jest bardzo żywa (nawet za bardzo :-p) i wesoła, gada, stoi i chodzi wokół kojca trzymając się za szczebelki :-) Nie choruje wcale, ma apetyt - je prawie wszystkie nieprzetworzone produkty w formie papki :-) To jest cudowne dziecko, tylko jestem umęczona mocno tym moim cuda/eczkiem :-p

MONIA nocka do doopy :-p Ale fajnie, że Twoja w miarę! :tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)))

monia - dziękuję za troskę :* Ja zazwyczaj szybko dochodzę :zawstydzona/y:
oczywiście do siebie :-)))))

Kocurku - ufff...dobrze to czytać, że kuot uratowany :-D)))

Zaraz się wybieram na spacer bo później upały nas uziemią w domu :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry