my z Zosia dzis biegamy, robimy, zaczynamy, nie konczymy ale udalo nam sie wepchac do pralki kamienicznej i komus kradniemy czas ale chyb tego kogos nie ma, wiec piore ile moge, bo w moj dzien nie moglam 
zaraz przychodzi pani do sprzatania, ktorej glupio mi powie powiedziec, ze juz sie odbrze czuje i jej nie potrzebuje, bo wiem, ze dla niej kazda godzina pracy na wage zlota. musze jej wymyslic jakies zajecie, ktorego ja nie moge/n ie lubie - moze niech lodowke dzis wyszoruje i... kurka czysto wszedzie.
made - chodziki nie, pchacze nie a te rowerki bez pedalow? tutaj bardzo modne.
wiola - a to puchniecie to nie jest jakies niepokojace? a ta wkladka - moze czop? moze wody? ze ty taka spokojna jestes to ja nie rozumiem
podenerwuje sie za Ciebie.
paula - do mnie nie policzylas
, do jos tez nie i do asionka tez nie i do mary chyba tez nie 
zaraz przychodzi pani do sprzatania, ktorej glupio mi powie powiedziec, ze juz sie odbrze czuje i jej nie potrzebuje, bo wiem, ze dla niej kazda godzina pracy na wage zlota. musze jej wymyslic jakies zajecie, ktorego ja nie moge/n ie lubie - moze niech lodowke dzis wyszoruje i... kurka czysto wszedzie.
made - chodziki nie, pchacze nie a te rowerki bez pedalow? tutaj bardzo modne.
wiola - a to puchniecie to nie jest jakies niepokojace? a ta wkladka - moze czop? moze wody? ze ty taka spokojna jestes to ja nie rozumiem
paula - do mnie nie policzylas
, do jos tez nie i do asionka tez nie i do mary chyba tez nie