• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my z Zosia dzis biegamy, robimy, zaczynamy, nie konczymy ale udalo nam sie wepchac do pralki kamienicznej i komus kradniemy czas ale chyb tego kogos nie ma, wiec piore ile moge, bo w moj dzien nie moglam :)
zaraz przychodzi pani do sprzatania, ktorej glupio mi powie powiedziec, ze juz sie odbrze czuje i jej nie potrzebuje, bo wiem, ze dla niej kazda godzina pracy na wage zlota. musze jej wymyslic jakies zajecie, ktorego ja nie moge/n ie lubie - moze niech lodowke dzis wyszoruje i... kurka czysto wszedzie.

made - chodziki nie, pchacze nie a te rowerki bez pedalow? tutaj bardzo modne.

wiola - a to puchniecie to nie jest jakies niepokojace? a ta wkladka - moze czop? moze wody? ze ty taka spokojna jestes to ja nie rozumiem :) podenerwuje sie za Ciebie.

paula - do mnie nie policzylas :-p, do jos tez nie i do asionka tez nie i do mary chyba tez nie :D

reklama
Pok-a nie liczyłam bo to już za granicami ;))))

my mamy rowerek biegowy bez pedałków- i szczerze ???polecam całym sercem, mały nie chciał na żadnym rowerku jeździć a teraz śmiga na tamtym i świetnie sobie równowagę wyrobił;)) koleżanki syn po takim rowerku przesiadł się od razu na duży rower bez kółek bocznych;) my chcemy Danielowi na urodziny w sierpniu kupić już taki większy rowerek

aha Pok-gratulacje za Zosię;))) też myślałam o córci dla ciebie;))

moje chłopaki myją auto...hmm tylko nie wiem czemu tak dużo pisku słychać....o ... już wiem-wąż z wodą trafia częściej w nich niż w auto:-D:sorry:

pok ogolnie puchnieciem trzeba sie przejmowac ale jak to sie dzieje ze wczesniejszym etapie ciazy.a u mnie nie dosc ze to juz koncowka to jeszcze u nas strasznie goraco i to zapewne tez nie pomaga.
nie jestem spokojna, jestem wkurzona ze niechce sie akcja P na dobre zaczac:-p

Wiola spokojnie;))) nie ma co się spieszyć na porodówkę;)))

oki mała się obudziła, więc szybko podwieczorek i lecimy na plac zabaw;)

do później papa

paulina kwestia gustu:-pja juz bym wolala byc w trakcie porodu niz co chwile przepowiadacze odczuwac , bol kregoslupa i to denerwujace oczekiwanie czy to juz te skurcze czy jednak nie te...

kocurku no wlasnie nie , tylko przepowiadacze mnie ,,pieszcza"co jakis czas

u rureczki ok, zabiegana jest biedna , jak odsapnie to pewnie sama sie odezwie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry