• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi lędźwiowa po Kamilu okropnie dała popalić, przez parę miesięcy nie było mowy o zginaniu się, wszystko na ugiętych nogach i zastrzyki voltaren na ból... a teraz wyższe partie mi dokuczają.. A za parestezje w obrębie kończyn górnych odpowiada najwyższy odcinek - ja miałam uraz mechaniczny, a Tobie kark nie dokucza..?

Oooo no z nogą to po porodzie Kamila miałam..!

reklama
Kout w rodzinie to źle ale na forum mieć koleżankę, która ma w rodzinie ortopedę to już dobrze;))) wiesz tak raz na kiedyś;PP

dobra czyli plan taki- w przyszłym tyg. do rodzinnego-powymuszać rehablitację, potem wstawić latający dysk i dalej rehabilitacja i ćwiczenia na wzmocnienie kręgosłupa, tzn. mięśni kręgosłupa

Made-och kurka, chyba nie Kuczyński????

reklama
kurcze internet mi zaczol szwankowac:oo:
Paulina a ogolnie dosc dobrze , brzuch co chwile twardnieje i kregoslup boli ale nie jest zle, do tego juz 4 raz wkladke dzis zmieniam bo cala mokra i sie zastanawiam czy to taka ilosc uplawow czy wody:eek:.a no i opuchniete mam stopy, lydki , palce od rak i wydaje mi sie ze twarz troche tez. o to na tyle z marudzenia

made pisalas moze dzis do rureczki? martwie sie i nie wiem czy ja zadreczac esami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry