• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULINA nie taki kuot straszny, jak się maluje - ZAPRASZAM ZAWSZE :tak::-):-):-)

Oj no ja też nie miałam takich cudów dla Kamila i przeżył :-p Ale Kamilek to była zupełnie inna bajka, a mi ręce cierpną i drętwieją cały czas już i muszę coś zrobić, żeby Oli prawie wcale nie nosić :sorry:

reklama
ja tez wiedzialam ze made i z tego co wiem libby sa bardzo przeciwne chodzikom ...:-D
jestem w trakcie ukladania prania i konca nie widac:szok:

Kout mówisz nie taka straszna jesteś???:-D:-D:-D ojoj tobie też drętwieją ręce dalej??mi dają popalić strasznie w nocy..normalnie ich nie czuję...nie wiem co jest grane...

Wiola a jak się dzisiaj czujecie??

PAULA no w nocy to przez nie spać ni cholery czasem nie mogę :dry: Ale najgorsze, że też w dzień - nawet przy pchaniu wózka :dry: Ale, że Tobie też..? Nie mówiłaś, albom zapomniała...

Wiola - made bardzo jest tolerancyjna, bardzo.....a nawet obrzydliwie bardzo, ale mając w rodzinie ortopedę, jest bardzo wyczulona/przeczulona i mało znieczulona na cuda wianki dzieciowe :-p Żadne z moich dzieci nie miało i mieć nie będzie...:-))))) ale nie znaczy to, że inni mieć nie mogą :-)))) zniechęcać i z transparentem stać nie będę :))

Kout a czym mam się chwalić? w nocy Maja może spać ładnie a ja się budzę od bólu rąk,kurcze aż czasami nie wiem jak do dziecka podejść w nocy i je wziąść z łóżeczka-echh ale w dzień nie mam..tzn. jeszcze nie mam;)) muszę się do lekarza wybrać może jakieś wyniki porobić??hmm ale też mi dysk w kręgosłupie strzelił więc może gdzieś uciska i promieniuje i dlatego to drętwienie???

Nie no...łortopeda w rodzinie to poważna sprawa jest...:eek: można się wówczas lękać tego i owego :eek::-p:-D

A kuot z tych obrzydliwie przemądrzałych jest z kolei i dopóki nie zobaczy twardych dowodów na szkodliwość tego i owego, dopóty swoje będzie myślał o tym i owym:-p

reklama
Kout mi najczęściej wysuwa się lędźwiowa część kręgosłupa,po której ciągam nogę za sobą lub nie mogę się zgiąć-zaraz po ciąży z Mają wysypała się część piersiowa i dusiło mnie dosłownie w klatce piersiowej...a może rzeczywiście to trochę od tego??? skoro obie mamy te drętwienia i takie przeboje???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry