• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc :)
tak sobie czytam o tych pchaczach i chodzikach... chodzika nie mieliśmy wiec sie nie wypowiem odnośnie pchacza, mamy oba te co pokazała wiola i wózek jest stabilniejszy bo rzeczywiście sam nie odjedzie dziecku, ale ten pierwszy z tym panelem z słuchawka telefoniczną ODJEDZIE!!! po panelach, po wykładzinie nie, ale po panelach odjedzie na 100% bo Maja wypróbowała ;) Ja polecam oba a nawet moge polecić trzeci bo my mamy te 3 i z tych trzech u nas nalepsze wzięcia ma taki: Vtech Push and Ride Alphabet Train – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores można odczepić przyczepke i dziecko chodzi tylko z lokomotywą, no i u nas właściwie tylko z tym chodziła najwiecej, ten z telefonem służył jej bardziej do zabawy tym panelem, wózek z lalką też jej nie podszedł za bardzo, ona i tak chciała Ali wózki, które były niestabilne, wiec i tak nie mogłam jej ich dawać...

doczytałam...teraz oskar dla mnie ;)))

popieram pchacze ale zależy na jakich powierzchniach, no i Kout ma rację-chodziki mogą być, ale z umiarem-znam dzieci, które przesiedziały w nich pół dnia-a to już nie jest dobre dla maluchów-moja mała większość dnia raczkuje, udajemy że nie wiemy o co jej chodzi kiedy próbuje wymusić prowadzanie;PP oj wredni my. wredni;))nawet na dworzu raczkuje, do pierwszego lepszego piasku a potem spokój bo siedzi i go sobie przesypuje z łapki do łapki-oczywiście trzeba mieć ją non stop na oku by go nie zjadła;))- a w domu jedynie przy meblach się porusza a przy pchaczu trzeba ją trochę asekurować bo szalone te moje dziecko;))

Kout a wiesz,że niedługo się wybieram do Wro? do mojej sis i do zoo;)))))

a u nas ciepło, majówkowo i leniwie

pozdrawiam babeczki!!

Kout nie gadam;))) ale to bliżej lipca-jak mój mąż się obroni na inż., teraz będzie mieć każdy weekend zajęty-niom musisz uważać co mówisz na forum-bo jeszcze ktoś skorzysta:-D:-D:-D

reklama
made i słusznie :) ja dla Ali też nie miałam i wszystko z nia dobrze heheheh ;-) Dla Majki kupiliśmy, ale i bez tego by sie obyło, tylko nie wiadomo było co jej kupować bo wszystko po Ali miała i kupiliśmy ten pierwszy pchacz z telefonem, później z Alą o wózek sie "biła" wiec kupiliśmy jej wózek, który wcale nie okazał sie trafiony no a na roczek Adam kupił jej ten pociag i tak sie nazbierało, ze sa 3 ale ten pociag ma jeszcze inne świetne funkcje wiec wcale nie musi być pchaczem ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry