• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - bo to najfajniejsze forum na całym świecie :-D)))) i żeby się żadnej czasem nie ubzdurało go opuszczać :cool:

Kocurek - made to się we WRO....szkoliła czy dni :-p:-) tak się wyszkoliła, że zadziwiła samą siebie :eek: po szkoleniu awansowała nawet :rofl2: Tam dobrze szkolą w tym WRO....:-D))))))

Boogi - brak mi słów innych niż zazwyczaj.......CUDOWNY CHŁOPCZYK Z NASZEGO REMIGIUSZA :-) :*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
kocie jeszcze raz wielki :-*
just Remis cudny, slodki i uroczy
:tak:

a jak zobaczylam filmik z Remsiem to mi sie na wspomnienia zebralo. ja wiem ze wiekszosc z was przeciwna chodzikom wiec mam nadzieje ze nie zostane zlinczowana:-p
SDV_0162.MP4 - YouTube

wiecie co... :zawstydzona/y: z tym chodzikiem to jest taka historia... Dostaliśmy go od brata z USA i dziadek bardzo nalegał, żeby używać, ja bym nigdy nie wsadziła i nie kupiła takiego sprzętu :no::no::no: no więc jak zauważyłyście używamy go do tego, żeby Remi mógł w nim zjeść na balkonie, bo tam jest w chodziku bezpieczny.. No i nie jesteśmy w stanie zaspokoić jego chęci chodzenia, wszystkim już siadają plecy, a on jest niezmordowany, niestrudzony i chce pędzić niczym strzała :sorry: no nigdy bym nie pomyślała, że wsadzę Remigiusza w te ustrojstwo :eek: :szok: zresztą Remi już jest prawie samodzielnie chodzący, więc tam tylko nóżkami sobie przebiera i bezpiecznie stoi sam :sorry::sorry::sorry::sorry: no musiałam się wytłumaczyć :-D

Remiś Ci rośnie na schwał BOOGIE - no jest prześliczny i przeuroczy, po prostu cudowny :sorry::-):-):-):-)

WIOLU chodziki są szalenie szkodliwe :szok: Tak jak i smoczki :szok: Zamyślam taki właśnie Oli kupić :cool2::-p Będzie mogła eksplorować przestrzeń SAMA, a nie na mamusinych rączkach;-)
Twoja córunia to wypisz wymaluj moja Ola - taka sama żwawa :tak::-D:-D Cudna jest!!

BOOGIE ja Cię proszę........... mnie rozkłada usprawiedliwianie się i strach przed tym ustrojstwem....... :sorry: CZEBA brać na swój własny, ZDROWY rozum pewne rzeczy :-p

No i oczywiście nie nadużywać chodzika, jeśli dziecko samo nie stoi... i tyle.

Ostatnia edycja:
kocie pewnie ze zauwazylam , az tak mi ciaza na mozg nie padla:-p:-p:-p
ja wychodze z zalozenia ze gdyby czlowiek mial unikac wszystkiego co w jakims stopniu jest szkodliwe to musial by sie w domu zamknac , albo najlepiej w schronie i to tez nie wiadomo czy bylby bezpieczny:-p
kochane wszystko jest dla ludzi, nie nalezy tylko przeginac z naduzywaniem :-)

a moja niunia potem miala pchacze, tak okolo 10 miesiecy zaczela przy nich dreptac
VTECH INTERAKTYWNY PCHACZ CHODZIK GAWĘDZIARZ (2304413495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE Wózek Dla Lalek CHODZIK PCHACZ +Kubuś (2296664272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kocie ten pierwszy bardzo polecam. kupilismy go jak Iwa miala 7 miesiecy i byla bardzo zadowolona z dzwiekow ktore wydawal i potrafila chociaz chwile sie nim zajac. moze na Ole tez by tak podzialal;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry