• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Kocurku, wiesz, te przepisy są szybkie jak nie wiem :)))
I nie mam większych problemów z byciem na tej diecie...3 dzień na Dukanie a 5 w ogóle na diecie bo przecież już w piątek wieczorem była sałatka a i sobota z niedzielą light :)
Moja waga mnie zadziwia i obawiam się, że źle działa....bo niemożliwe jest to co tam widzę...dzisiaj rano pokazała mi 87,5kg... a to coś nie tak. Bo było92,5kg...potem 89,5kg i 89kg...

Właśnie podejmujemy decyzje o piesku...i chyba go kupimy bo fundusze się znalazły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kOT!!!! Wszelki duch!!! :sorry: Bo już się martwiłam, że Was tam żar z nieba lejący się odłączył od internetu :-p :-D co do sesji i tych obrazków, to ja myślę, że to trochę trwało zanim taki filmik powstał, zresztą każdy zna swojego Maluszka i wie na ile może sobie pozwolić ze śpiącym dzieckiem :sorry: po prostu ładne obrazki Maluszków zaspokajają moje kubeczki smakowe i zmysł estetyki, więc lubię sobie poPACZeć na takie cudeńka :tak::tak::tak: a co do Remikowego relaksu, to ostatnio cały czas się tak relaksuje i robi się z niego straszny żartowniś :rofl2: już sprawnie porusza się za jedną rękę :tak: a może byś Kuotku Oleńkę nam pokazała :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

a tu wklejam coś, co każdy Maluch powinien nosić na koszulce w "hołdzie" dla swojej mamusi :-p
Zobacz załącznik 460736

Ostatnia edycja:
Karol kurka wodna zachęcasz mnie do wzięcia się za siebie :tak: muszę spróbować tych przepisów, może wrzuć coś na swojego bloga? :sorry: byłoby w jednym miejscu pewnym :tak: trzymam kciuki Moja droga i wspieram w trudzie jakim jest POKUSA :-p;-)

Maran czytałam, że Ty też na diecie, w takim razie kciuki i dla Ciebie &&&&& :-)

a czy ja wywołam delikatnym smakiem i aromatem kawy z lekką nutką mleka i cukru Moje ulubione KAwoszki????? :sorry::rofl2:

Wrzucę na bloga jak je ''dopracuję'' po swojemu :))))

Kawki z chęcią, nie ma mi kto zrobić więc wzięłam Red Bull sugarfree :)

Made dokładnie :)
Ja zaczęłam od spacerków, jak nadrobię stratę formy to wezmę się za coś więcej, rower itp :)

reklama
Jestem... :sorry::sorry::sorry: Moje Wy MOJE NAJLEPSIEJSZE cmok! cmok!cmokkkkk!

Łola mi się spłakała łokrutnie, a potem poczciarz nie zamknął furtki i pies poooooooszedł i tylem go widziała (swoją drogą JAK on furtkę bez klucza otworzył to nie wiem, musimy ją obadać dokładnie) Teraz czekam, aż ktoś przyjdzie ze skargą, że Bilon ukradł zabawkę albo coś do jedzenia, albo obsikał dom, albo rozkopał kwiaty :dry:

BOOGIE ja wrażliwa na to całe cudowanie fotograficzne z malusimi dziećmi :sorry: pamiętam, jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcia noworoodka Dion, to strasznie się zbulwersowałam i tak mi już zostało.. po prostu nie pojmuję robienia z dzieci zabawek dla dorosłych - najpiękniejsze są naturalne i spontaniczne zdjęcia maluszków :-)

Aaaa już wiem co miałam - dzieci rodzice wkładają do przeróżnych pojemników, a gdy pielęgniarki sobie cyknęły z wcześniakami w kieszonkach od fartuszków zdjęcia, tooooooooo się zrobiło takie halo, że hoho... oczywiście słusznie, ale dlaczego nie ma halo, jak dziecko w półmisku ląduje ozdobione kwiatkiem.....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry