• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O! Polać temu KUOTU!!! Dobrze łon prawi z tymi dzieciami :tak: made tego samego jest poglądu politycznego :-)))) Dzieciowe zdjęcia wyłącznie na golasa! hehe :-D)))))
Chwal się Kochana coś tam wrzuciła wczorajszego dnia na ruszt :-p

BOOGIE kocur ma fajne foty i ngami już przebiera, żeby wrzucić, ale to może później, bo muszę zgrać z dużego aparata niektóre :-p A w międzyczasie poproszę o Remisia, może macie już z wypadu na wieś????

MADE byłabyś zachwycona moja droga moim rusztem - prosiaczki, kurczaczki w przeróżnych postaciach się grilowały, i to CZY DNI !! :-D Od jutra powtórka :-p

Rany, rany....prosiaczki :-p kurczaczki :-p no nie wyczymuję tego czytania :-)))) i od jutra powtórka? :szok: no to Kuotowi zazdraszczam bardzo :cool:
Łomży u mnie nie ma.....jeno Karmi uświadczysz :)) za to w pięciu smakach :-D))))

rureczka! Melduneczek per fawor!!! :-D

Ostatnia edycja:
MADE właściwie to sama sobie zazdraszczam i nie wiem za co mnie to całe szczęście spotkało - kto nie przyjedzie, to się dziwuje, że jak to tak ja sobie zamieszkuję z tym całym tarasem :eek:
Eeeee Karmi jest słodkie, a kuot piwa słodkiego nie gustuje :-p Ale dziękuję dziękuję :tak:

No a jak Wasza majówka się odbywa..??

No....o tarasa za wiele hehe:-))) ludzie to są jednak głupie....i zdania nie zmienię :)))) Jak można mieszkać w domu bez tarasa? No jak?! :-)
Ja to się cieszę bardzo z Twojego tarasa....normalnie się cieszę jakby to mój był łon :eek: tak się z nim jakoś utożsamiam :szok::-D

Nasza majówka dość leniwie....robimy tyle co fizjonomia nakazuje :eek: jakoś tak nic się nie chce.....
Mieliśmy jechać na grilla, ale też nam się nie chce :-) Odpoczywamy więc w swoich metrach kwadratowych i dzwonimy raz na jakiś czas do służb do tego powołanych naskarżyć na pijaków :eek: bo zaczęli wysiadywać naszą ławeczkę jak te kwoki na jajach :-D)))

Ostatnia edycja:
od rana chodzilam z nastrojem z serii ,,zaraz komus cos zrobie " a tu taka niespodzianka mnie spotkala, ktora rozlala miod na moje serce i sprawila ze na mojej buzi pojawil sie usmiech od ucha do ucha , zreszta na Twarzy Iwosi jeszcze wiekszy usmiech i od razu zalozyla torebke i chce isc na spacer i na zakupy:-)
KOCIE jestes kochana, dziekuje bardzo w imieniu moich dzieci:-********

a ta poza tym to chcialam wam napisac ze moje dzieci maja najcudowniejsze e -ciocie na swiecie i dziekuje wam wszystkim za to ze jestescie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLU ja się cieszę jeszcze szerzej :-):-):-):-D:-D:-D :* :* :*

MADE Mój taras jest Twoim tarasem :-D I jakby Was tylko kiedykolwiek naszła ochota go zasiedlić na jakiś czas, to serdecznie zapraszam :tak:
ZRESZTĄ TO SIĘ TYCZY WSZYSTKICH MOICH TU KOLEŻANEK - jesteście we Wro..??? Wpadajcie do kuota!! :tak::-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry