• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć :-D

Wybaczcie kochane, ale polskie urzędy to tacy bałaganiarze, syfiarze i partecze, że człowiek mało w samochodzie z nerwów nie urodzi przez nich :eek: przysłali nam pismo jakieś glupkowate i jeździj i wyjaśniaj ich pomyłki... eh szkoda słów:baffled:

Wiola Made
wybaczcie, że tak późno odpisałam :( rurka stara i glucha chyba, tel nie słyszałam:-D

Kuocie dziękujemy Ci bardzo za paczuszkę, cała rodzinka oglądała i się zachwycała, buziak wielki w samego noska!!!!!! bardzo bardzo mi się humorek poprawił:-D:-D :*
Just Remik cukiereczke, aż miło popatrzeć, a jego grzywką jak zawszę jestem zachwycona!

Karola gratulacje nowego członka rodziny, najwązniejsze, że Ninka sie znowu uśmiecha :))

Pok, Maran, Paulina, Lil, Mary buziaki dla Was!

Paulinko co się dzieje z Libby? zapomniała o nas? pozdrów ją ode mnie koniecznie jak możesz!

RURECZKO no to się i ja cieszę :-):-):-) Może coś się Wam przyda :tak: Buziaki!

W uznaniu dla upodobania do różowych cudeniek pozwoliłam sobie dorzucić wielkanocną sukieneczkę Oli - mam nadzieję, że spełnia i zaspokaja wszelkie kryteria i zapotrzebowania na róż :-p:-D:-D

Kocie Ty nawet nie wiesz coś uczyniła pięknego:zawstydzona/y: moja mama jak zobaczyła to cudo to aż łezkę w oku miała, bo jej się przypomniały różowe kreacje mojej młodości:-D:-D oglądała i oglądała i się wzruszała:-D także i w mamy imieniu dziękuję Ci bardzo :*

Och jeju........ jak miło mi to czytać.......:sorry:

Dobrze, że nie wysłałam tej sukieneczki do MADE w takim razie... zresztą Borysek i tak już z niej wyrósł :-D:-D:-D:-D
Oj czuję, że po dzisiejszym dniu się kuotu uzbiera hehe :-p

O! rureczka już jest, to made nie musi Kuleżanek uspokajać :-p
Ty nam nie serwuj takich stresów cały dzień, bo my tu gotowe jak jedna zawału dostać, jeszcze przy tych upałach :cool:

Olivka - psinka cudna bardzo :-) ale Ninka to Ninka! :-D))) Gwiazda jak nic :))))))

Kocurek - nie wiem co to będzie.....
- chodzik
- pchacz
- upodobania do różu
ciężko mi to wszystko puścić kątem.....OKA :-p:-):-) ale ja Ci wszystko wybaczę....yyyy.....oprócz jednego :-p ZDRADY!!! :-D:-D:-D

Co to ja jeszcze chciałam....Boogi! Kto to Ci nosek przytarł ten cudny? Pisz szybko, bom w nastawieniu bojowym :zawstydzona/y:

pok - rowerek biegowy jak najbardziej, REWELACJA pod każdym względem :tak: my właśnie na etapie kupowania :))))

Gdzie koleżanki wywiało?
Odsapnęłam już, zaraz będę robić z mężem murzynka... Zuzinek czka i z upodobaniem bije mnie w żebro:szok::-D

Kocurek - dobra, dobra....ale brakuje mi najważniejszego w Twoim poście - DEKLARACJI :cool:

rureczka :szok: poczekajcie może z tym murzynkiem aż się Zuzia urodzi :-):-):-)))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry