• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja codziennie wieczorem powtarzam mojej córce ze ma powoli pakować walizkę i się szykować do eksmisji:-D najpierw się nie mogłam doczekać aż zajdę w ciążę, a teraz się nie mogę doczekać aż urodzę:eek: i podziwiam kobietki, które noszą bliźniaki:szok: ja po całym dniu bicia w żebra, żołądek i wątrobę jestem wieczorami jak flak:sorry: Kochana jak Ty dałaś radę 3 razy? :szok::szok:

reklama
Hej kochane, byłam dziś na super grillu, troszkę się rozerwałam, tylko spotkałam kolejną koleżankę, która składała podanie do przedszkola jako samotna matka, no ba...

Carola
ale masz fajne te pieski!

Rureczko, Wioluś...Od Was to już czekam na radosnego smska i trzymam za Was kciuki!

Lilu kochana buziaczki ogromne. Doczytałam po południu o przedszkolu i jedyne co moge napisać to to, że jestem dumna z Ciebie i Twojej uczciwości!
Jeszcze na szybko spytam, wiem, że to przedszkole to było Wasze marzenie, ale nie ma w okolicy innego równie dobrego do którego moglibyście zapisać synka??

Paulina co u Libby? dawno jej nie było:-(

Rureczko u Libby wsio oki, po prostu wpadła w wir pracy, szukają swoich własnych 4 kątów, do tego opieka nad Maciusiem i biedna pada wieczorem ;))) napiszę zaraz do niej i ją pozdrowię od ciebie;)) teraz pewnie się majówkuje;)

Paulinka dzięki kochana, koniecznie pozdrów :))
My jutro też mamy się majówkować i na grilla iść i już czuje jak pójdziemy:-D ja to najpierw do toalety na siusiu a później do wyra poleżeć:-D
Jak tam się miewają Twoje maluszki?

dobra to ktoś jeszcze chce pozdrowić Libby bo właśnie sięgam po tel.?:)
A Rureczko maluchy dobrze-padły po placu zabaw...Daniel się naszalał z kuzynką w jego wieku a Maja raczkowała po piachu i szukała kamieni;PP

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry