• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogi - Ciebie też made MIŁUJE :-):*:*:*:* hehe :)))))))

Lilu - dobrze - niedobrze.....ja jestem jak mi to ksiądz jeden powiedział, Zatwardziała w swych poglądach :-p

Olivka - zrób zdjęcie, popaczę sobie :))))

Ostatnia edycja:
Made ja chyba czasem też jestem zatwardziała, ale mi nie ksiądz to mówił, tylko mój pan - upartam jak osioł - ale pogląd mam taki, że najważniejsze, żeby Tobie było dobrze bez szkody dla innych - czy jakoś tak :-p

A mi żeby teraz było dobrze to muszę się przytulić do poduszki, więc bez szkody dla pań mówię miłej nocki i papa!

Olivka - eeee....nie wierzę :-p

Lilu - teraz dbam bardziej o własne samopoczucie niż innych......ze szkodą lub bez :) Choć staram się bez i nigdy celowo ;-)

Ostatnia edycja:
Lil czekaj czekaj nie idz jeszcze 2 min!!
Chciałam Ci kochana napisać, że wszystkie państwowe przedszkola gwarantują dzieciom 5 godzin dziennie z podstawy programowej za darmo, od września ma być czas wydłużony do 7 godzin, koniecznie dopytajcie w innych placówkach. Wiem, że z miejscami cięzko, bo my do żłobka też się nie dostaliśmy... w maju mamy iść i może nas przyjmą za rok w maju, a ja w listopadzie muszę do pracy. Moja mam coś tam podziałała, ale i tak czuję, że nic z tego nie będzie:eek:

Made :-D:-D już myślałam, że się koleżanka obraziła na coś poważnego, zaczęłam analizować czy aby nie uraziłam jakimś różem albo brakiem różu :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja , na chwile
dokonania dnia:
poskladalam 6 automatow prania:szok:
wstawilam pranie
wywiesilam pranie
zebralam
zrobilam obiad
potanczylam z Iwa
bylam z Iwa na rowerze(zrobilysmy 10 km)
skosilam pol trawnika
wsadzilam dziecie do wanny
i co? i nic mnie nie boli , nie kuje , nic sie nie rodzi:eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry