• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko czekam!

Wioluś a klamerki zbierałaś? Nie widzę tego na liście ;-)

Made oj tam oj tam - komu Ty szkodzisz z takim cudownym podejściem? I nastawieniem? I radością?

Pies śpi i śpi...ale nie chce jeść...może rano zgłodnieje...oby nam koncertu nie zrobił...
Do jutra, papa:)

moje dziecie widac ze uparte i jeszcze 2 tyg po terminie urodze:no:
lil a jakos klamerek nie zbieralam:-D
mam juz dosc brzucha i tej ociezalosci ktora czuje...
wiem ze potem jak beda kolki, zabki itd to pomarudze ze maluch mogl jeszcze w brzuchu siedziec ale ma chwile obecna mam dosc bycia w ciazy.
koniec marudzenia na dzis:-D

Rureczko no właśnie te państwowe placówki...7 h za darmo...moje marzenie, choć mi wystarczy 5 h......czemu jest tych przedszkoli ZA MAŁO? Jak ja bym chciała mieć teraz znajomości :baffled:

Made już Ci kiedyś pisałam, że Twoja postawa mi się podoba :tak: Więc nijak mi tu nie wciśniesz, że masz niedobry i podły charakter :-p

Wioluś oj nie dziwię się, że chcesz się pozbyć ciężaru z brzucha i móc się przytulić do synusia - ja mimo, że mam ciężkie nocki to jednak cieszę się każdego dnia, że tak mi lekko i dobrze! I mogę wszystko jeść i wciąż mi lekko i dobrze! Zbieraj klamerki!

DOBRANOC!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wiola trafiłaś na twardziela w brzuchu, prawdziwy mężczyzna :rofl2::-p

Made kurcze już człek rozprostował zwój, a koleżanki CIACH! polały zimną wodą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D będę się smażyć w piekiełku, ale cóż poradzić kiedy jak kocham gorące klimaty :rofl2::-p:-D

Karolla nikt nie kocha????? :szok::eek::baffled: moja droga! Tu się bardzo mylisz :sorry::-p O! ja Ciebie uwielbiam :sorry: Ha! :rofl2: i zaserwuję Ci Lovelasa number One :-D:-D:-D wiem jak bardzo lubisz CUKIER!!! :-D:-D:-D
Zobacz załącznik 460874

Lilu dotarł mms??? :-p

a gdzie Kuota po spacerze wywiało???
Czyżby poszedł spać z kurami??? :eek::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry