• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie kochana mms dotarł i nawet odpisałam - nie doszło??? W każdym razie zdjęcie MIÓD i jak się da to jutro odwdzięczę się Kargulem i Pawlakiem, bo mam niedaleko do nich :-p

DOBRANOC!!!

reklama
Iwa spi , ide sie wykompac
jutro pewnie mnie nie bedzie bo mam meza w domu i na grila jestesmy umowieni, ale napewno wpadne napisac ze nadal jestem 2 w 1
slodkich snow kochane moje :-*

Hehe Jos - ranny ptaszek z Ciebie! Nie "hurt" ranny, tylko poranny ranny :-p Witaj!

A mój ZEN is back!!!!!!!!!!!!!
W końcu, bo nie sobą się czułam tak smęcąc ostatnie dni! Stał się mini cud i tego się trzymam!

Made kochana - nie mogę przemilczeć tego tematu :-p - w każdym razie ja to już w ogóle mam za uszami! A Ty jesteś po prostu uczciwa w kwestii swoich sympatii i antypatii - to mi się właśnie jak najbardziej dobre wydaje :-) Dopóki Lili jest w tej części SYMPATIA to mi to pasuje :-p:-p:-p:-p Ahahaha! To sobie nagrabiłam lizusostwem :-p:-p:eek::rofl2:

Wioluś, Rureczka SICH MELDEN BITTE MEINE LIEBE DAMEN!

Dziewczyny jeszcze moja przyjaciółka się w końcu odezwała i wysłała mi parę zdjęć z Szanghaju - pozwolę sobie jedno na chwilę dosłownie wstawić - za jakiś czas wykasuję. Ale egzotyka tam jest!

Zobacz załącznik 460929

Ostatnia edycja:
reklama
Hello z rana :)))
Pies pogryzł Ninkę ( na tyle ile 8tyg szczenie może pogryźć), obszczekał Oliwkę i warczy na kota...a Bella pełnia zainteresowania:))) Już się ganiali:)
Nocka super, piesek spał.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry