• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hello :)
spac mi sie chce ....
maz pozno wrocil i przez niego nie spalam do ok 1.30 jak nie lepiej :/ buuuu

Asionku oj Twój poród pamiętam! I opis masażu szyjki....brrr....oj pamiętam pamiętam :-p Chciałam niby ten masaż, ale jak opisywałaś ból to miałam łzy w oczach - a teraz wspominam z rozrzewnieniem.....

Nie wiem czy ktoś zauważył, że tak późno chodzę spać ostatnio :-p To chyba oznaka, że jednak ciut lepiej się wysypiam. Ale żeby nie było za różowo to mówię DOBRANOC i uciekam pod kołderkę!

oj tak pamietam ten masaz lepiej jak porod hehe
fajne wspomnienia, a dzisiaj maly ma 7 miechow !! wow , ale to leci :)

malutka lepiej spi w nocy ?

witam wieczorowo...
wiola z drugim szybciej sie rodzi... ja Maje urodziłam w 3 MINUTY... Połozna sprawdzała szyjke i było 3 cm, podłączyła oxy i za 5 minut poczułam sie taka słaba, że chciałam sie położyć i od razu mówie do mojego Adama, że ja musze natychmiast do WC na co Adam zawołał położną i jej mówi, że ja chce do WC a ona zaglada między nogi i mówi, że do zadnego WC nie ide bo już główke widać i tak na 2 skurczach partych urodziła sie Maja a na trzecim łożysko... cała 2i3 faza porodu 3+4 minuty wiec w sumie 7 minut :szok: no i po 15 minutach od porodu brałam już prysznic... ogólnie cały poród ekspresowy a do szpitala pojechałam rano o 7, Maja urodzona o 10:29 :) POLECAM TAKIE PORODY :tak:

pozdrawiam wszystkich i ide sie ogarniać i spać bo już późno...

porod ekspres rzeczywiscie ;)
moze i ja nastepnym razem szybko urodze ? :) wsumie pierwszy porod tez nie byl jakis mega dlugi ...

Kuot się wita :))) Właśnie uśpiłam nieśpiocha i spróbuję dospać z godzinkę....

U mnie niekończące się sprzątanie, zakupy, robienie sałatek i grillowanie i Ola Ola Olaaaaaa cudująca całe dnie i budząca się w nocy co półtorej godziny, chodząca spać po 22, a wstająca przed 5 :eek:

widze Kat zapracowany :)
oby nocki sie w koncu naprawily !! ja i tak ciebie podziwiam , skad ty kobieto masz tyle sily ??

witam cala reszte :)
czekam na malego drzemke i ide jeszcze do wyrka :) a co tam

Ooo chyba trafiłam na kawkę:)
Cześć koleżanki:)
Ja lekko niewyspana, pies stwierdził, że jednak ja mama i ze mną trzeba spać.... a rano dziabnął mnie w noc i wytargał za włosy...
Bella gania za psem, pies za nią i targają się za ogony :)))
Ninka nie w humorze, wstała lewą nogą i marudźka...

Pogoda bleee, grilla chyba nie będzie :(

Olivka - u mnie można dziś grillować :-p jest cudownie, już by mnie nie było tylko ta RYTUALNA KAWA mnie jeszcze zatrzymuje :-)

Wiola - e tam.....kawa to tylko symbol, najważniejsze towarzystwo, a w Twoim mogę i kranówkę wypić duszkiem :-D))))
Dzisiaj piąty, i ja Ci przepowiedziałam poród na ten dzień :tak::-):-)

Ja czekam, a może niespodziewanie się rozjaśni?
K. jedzie studiować się dzisiaj i wróci późnym wieczorem...zostaję z dzieciami...kurde, miałam nadzieję na spokojną sobotę a Oliwki koleżanka postanowiła zostać jeszcze jeden dzień...grzeczne dziecko ale zawsze to jedno więcej...

hej, hej, hej sokoły!!! :-D:-D:-D:-D

Made dzisiaj nie mamy jeszcze żadnych planów :no: na razie sprzątamy, mam całą stertę ubrań do poukładania i posegregowania i już mnie skręca :eek::baffled: ale odłożyć tego nie mogę, bo odkładam od 1 maja :sorry::zawstydzona/y::-D :-D

Hej Robalku:)
Wiecie co pokazała dzisiaj moja waga??? 86,7kg :))))))))))))))))))))))

reklama
Olivka - a ja lubię jak do mojej córki kuleżanki przychodzą, przynajmniej się zajmują sobą i mam święty spokój :eek: Nastolatka w pojedynkę potrafi umęczyć jak gromadka maluchów :szok:

Boogi - jak ja dobrze wiem o czym Ty do mnie :-)))) Ja się wczoraj uporałam ze stertą prasowania i mam wolny weekend. Dzisiaj już się nie wymigam, idziemy na grilla :eek: muszę się dobrze wylansować....ale do 15 powinnam dać radę :-D)) Już jestem wykąpana, wypachniona, wygolona, fryzura wyjściowa na głowie, piling zrobiony, brew wyregulowany :eek: tylko się pomalować i ubrać zostało :))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry