rruurrkkaa
Mama Misiatków
rurka się melduje w nastroju bojowym
jak wrócę od wroga, dam znać! pokonamy obcy element!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Asionku oj Twój poród pamiętam! I opis masażu szyjki....brrr....oj pamiętam pamiętamChciałam niby ten masaż, ale jak opisywałaś ból to miałam łzy w oczach - a teraz wspominam z rozrzewnieniem.....
Nie wiem czy ktoś zauważył, że tak późno chodzę spać ostatnioTo chyba oznaka, że jednak ciut lepiej się wysypiam. Ale żeby nie było za różowo to mówię DOBRANOC i uciekam pod kołderkę!
witam wieczorowo...
wiola z drugim szybciej sie rodzi... ja Maje urodziłam w 3 MINUTY... Połozna sprawdzała szyjke i było 3 cm, podłączyła oxy i za 5 minut poczułam sie taka słaba, że chciałam sie położyć i od razu mówie do mojego Adama, że ja musze natychmiast do WC na co Adam zawołał położną i jej mówi, że ja chce do WC a ona zaglada między nogi i mówi, że do zadnego WC nie ide bo już główke widać i tak na 2 skurczach partych urodziła sie Maja a na trzecim łożysko... cała 2i3 faza porodu 3+4 minuty wiec w sumie 7 minutno i po 15 minutach od porodu brałam już prysznic... ogólnie cały poród ekspresowy a do szpitala pojechałam rano o 7, Maja urodzona o 10:29
POLECAM TAKIE PORODY
pozdrawiam wszystkich i ide sie ogarniać i spać bo już późno...
Kuot się wita)) Właśnie uśpiłam nieśpiocha i spróbuję dospać z godzinkę....
U mnie niekończące się sprzątanie, zakupy, robienie sałatek i grillowanie i Ola Ola Olaaaaaa cudująca całe dnie i budząca się w nocy co półtorej godziny, chodząca spać po 22, a wstająca przed 5![]()

jest cudownie, już by mnie nie było tylko ta RYTUALNA KAWA mnie jeszcze zatrzymuje :-)
))))
:-):-)

na razie sprzątamy, mam całą stertę ubrań do poukładania i posegregowania i już mnie skręca 
ale odłożyć tego nie mogę, bo odkładam od 1 maja 

Nastolatka w pojedynkę potrafi umęczyć jak gromadka maluchów 
muszę się dobrze wylansować....ale do 15 powinnam dać radę
)) Już jestem wykąpana, wypachniona, wygolona, fryzura wyjściowa na głowie, piling zrobiony, brew wyregulowany
tylko się pomalować i ubrać zostało