• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary Twoja córcia jest przepiękna! I pewnie codziennie słyszysz, że czysty tata co??? SUPER JEST!

Nie wiem czy ktoś zauważył, że tak późno chodzę spać ostatnio :-p To chyba oznaka, że jednak ciut lepiej się wysypiam. Ale żeby nie było za różowo to mówię DOBRANOC i uciekam pod kołderkę!

Liluś - bardzo Ci dziękuję, kochana! Bardzo to miłe! :-) No i racja, wszyscy nam mówią, ze Mia to wykapany tata! :-D Bardzo się cieszę, ze się wysypiasz! :-)

Wiola, Rurka - już niedługo u Was! Trzymam mocno kciuki za Wasze porody!

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dietkę! Aż sama chyba wrócę do niektórych przepisów, bo miałam kilka ulubionych! :-)

Dobrej nocki dziewczęta!

pok jestes jedyna w swoim rodzaju:tak:

Cos czuje, ze znow cos palnelam glupiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Alejesli z tego powodu choc na chwile zawital usmiech na twarzy Wioli, to moge byc glupkiem codziennie!

Wiolu rozpoczęłam akcję przedporodową! dzisiaj poszliśmy na mega jak dla mnie spacer, zmęczyłam się ale później tak mnie mała główką cisnęła... może to zadziała? Łukasz stosunkować się nie chce więc na to liczyć nie mogę, okien umyć nie dadzą, to zostają mi tylko spacery i chodzenie po schodach:-D

Ej rureczka a ty kiedy to cc chcesz miec? Po skonczonym 37tc czy przed?
a podobno jedzenie ostrego jeszcze pomaga ale u ciebie jeszcze za wczesnie na pomaganie. wiola by mogla chilli zjesc i jeszcze tabasco poprawic. Skonczy sie albo zgaga albo porodem ;)

My bylismy w kinie na "detachment" ale polowe filmu skupialam sie mniej na filmie, a bardziej na tym, zeby nie zasnac.
teraz padam.

Buziaki

witam wieczorowo...
wiola z drugim szybciej sie rodzi... ja Maje urodziłam w 3 MINUTY... Połozna sprawdzała szyjke i było 3 cm, podłączyła oxy i za 5 minut poczułam sie taka słaba, że chciałam sie położyć i od razu mówie do mojego Adama, że ja musze natychmiast do WC na co Adam zawołał położną i jej mówi, że ja chce do WC a ona zaglada między nogi i mówi, że do zadnego WC nie ide bo już główke widać i tak na 2 skurczach partych urodziła sie Maja a na trzecim łożysko... cała 2i3 faza porodu 3+4 minuty wiec w sumie 7 minut :szok: no i po 15 minutach od porodu brałam już prysznic... ogólnie cały poród ekspresowy a do szpitala pojechałam rano o 7, Maja urodzona o 10:29 :) POLECAM TAKIE PORODY :tak:

pozdrawiam wszystkich i ide sie ogarniać i spać bo już późno...

Kuot się wita :))) Właśnie uśpiłam nieśpiocha i spróbuję dospać z godzinkę....

U mnie niekończące się sprzątanie, zakupy, robienie sałatek i grillowanie i Ola Ola Olaaaaaa cudująca całe dnie i budząca się w nocy co półtorej godziny, chodząca spać po 22, a wstająca przed 5 :eek:

reklama
dzien dobry
jak sie czlowiek wyspi to nawet ten swiat nie jest taki zly:-)
jak widac ja nadal 2 w1 , noc spokojna tylko siusiu 3 razy zaliczylam

lilus dziekuje kochana za wsparcie, wiedzialam ze kto jak kto ale ty napewno mnie zrozumiesz:-****
maran oj jak ja ci zazdroszcze takiego porodu, poprosze tez o taki;-)
pok nie ze glupola zrobilas z siebie ale to fakt usmiechnelam sie jak przeczytalam twojego posta.a co do jedzenia ostrego to az tak sie nie poswiece, nie lubie, ja wszystko na lagodnie przyprawiam
paulina ty mowisz ze ja z dupa nie usiedze a ty to co? ciagle cos robisz, kombinujesz a potem na pyszczadlo padasz
kocie wspolczuje tego budzenia w nocy , pociesze cie ze nie dlugo spowrotem tez tak bede miala i nie bedziesz sama w tej niedoli.
mary zgadzam sie mala to wykapany tatus. co u was?
just jak tam? malo was ostatnio
rureczko zamelduj sie :-)

a ja dzis sie na zakupy wybieram, w lodowce zostalo samo swiatlo:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry