• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:wściekła/y: nic nie kupiłam...wybrałam kołdrę 200x220, poduszki, 2 pościele a oni nie umieją zrealizować bonu.... szlag by to... Mam wrócić w poniedziałek, może coś wymyślą:(

jos super ze remoncik rusza
rureczko co tam?
carola moze uda sie zrealizowac bon w poniedzialek
pok jestes jedyna w swoim rodzaju:tak:

Wiola na pewno w końcu się uda ale jednak zła jestem...Pojechałam na 2-gi koniec miasta, wybrałam rzeczy kurka a tu dooopa:(
Nie pośpię pod nową pościelą w weekend... :(

carola najwazniejsze zeby zrealizowali ten bon ;-)

przed chwila na moment byla u mnie tesciowa , zobaczyla mnie i stwierdzila ze strasznie wygladam, jestem zmieniona na twarzy i napewno dzis pojade na porodowke:dry:. nie ma to jak ocena tesciowej co do wygladu:-D

Made jakoś jak się mam do tego zabrać to mnie skręca:zawstydzona/y: wstyd wstyd wstyd wiem... ale nie mogę się zmobilizować:-(

Wiolu rozpoczęłam akcję przedporodową! dzisiaj poszliśmy na mega jak dla mnie spacer, zmęczyłam się ale później tak mnie mała główką cisnęła... może to zadziała? Łukasz stosunkować się nie chce więc na to liczyć nie mogę, okien umyć nie dadzą, to zostają mi tylko spacery i chodzenie po schodach:-D

rureczka - a gdzie Ci tak spieszno? Poczekaj jeszcze z tydzień ;-)
Powiem Ci, że ja też odkładałam pakowanie jak tylko mogłam, jakoś mi się zdawało, że spakowana torba w dziwny sposób przyspieszy mój poród, więc wolałam tego nie robić....no i urodziłam Mańka :baffled: w 42 tygodniu :)))))

Olivka - co się odwlecze to nie uciecze :-) jeszcze się wyśpicie w tych nowościach 2x2 :))) Już po kolacji?

Wiola uważaj!słowa teściowej mogą być prorocze;)))

ja umęczona: 2xpranie, przesadzanie słoneczników i sadzenie warzyw, zabawa z dziećmi na dwórku, góra naczyń do zmycia, marudzący mąż, rajd rowerem, i jeszcze prasowanie czeka...

reklama
Made nie mam już siły na więcej... tydzień to jeszcze dam radę ale dlużej nie ma mowy:-D jutro po wizycie może coś ruszę:zawstydzona/y:

Wiola przeczuwam Twoj porod szybciej niz myslisz:evil:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry