• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola marudź, marudź ile dasz radę :)))
A mąż może rzeczywiście boi się i po prostu zgrywa bohatera figo fago? :)))

My byłyśmy na lodach ( ja kawka tylko), teraz sprzątnę i nakarmię dzieci. Potem jadę do BRW wydać moje 350zł w kuponie :)))

hej

ale spokoj tu :)
wpadlam sie tylko przywitac, sprzatam a juto dzien pod znakiem castoramy, leroy merlin ikea i innych podobnych :/

buziaki !

.............poprasowałam :szok: jestem padnięta

jos - piękne suwaczki ;) i te napisy :-p:-) SUPER!
Czy Państwo zaczynają aranżować nowe wnętrza? :-D

Wiola - spokój na forum bo Kobietki grillują ;-) a niektóre prasują :-p

Teraz zasłużona kawa :tak:

rureczko ty sie mna nie przejmuj.ja pomarudze , pomarudze ale dam rade

pok podczas pierwszego porodu pojechalam do szpitala jak mialam skurcze co 4 min i trwaly 1 min i od tego czasu do pojawienia sie Iwy na swiecie minelo jeszcze prawie 30 h.teraz napewno tak szybko nie pojade, a zreszta sama widzisz skurcze niby reguralne, a po 1.5h odpuscily.a skoro odpuszczaja to nie ma co jechac bo na darmo bede na oddziale lezec.

paulina wizyte mam we wtorek

ide wziasc kompiel moze mi sie humor poprawi
sorki ze tk wam marudze od rana, zapewne z mojego powodu takie pustki na forum, ale musze sie gdzie wygadac bo powoli mnie przerasta ta sytuacja

bo ja tu czytam po prostu, ze drugi porod niby ma byc szybszy niz pierwszy dlatego kaza wczesniej przyjezdzac niz przy pierwszym. Tak z ciekawosci tylko dyskutuje. Ja tu przeciez kompletnie czarna masa jestem :)
i kochana nie badz taka hop do przodu, jaka sie wazna kolezanka poczula, ze przez nia z forum wszyscy znikneli ;-);-) daj Ty no Wiolu buziaka i marudz ile chcesz!
z mezem nie wiem, co Ci powiedziec - dziwak jakis. aczkolwiek madre ksiazki prosza, zeby mezczyzn nie zmuszac do udzialu w porodzie jesli nie chca. Sama nie wiem co o tym myslec. Ja dlatego na wszelki wypadek zabieram tez mame do szpitala ;-)
Uszy do gory Wiolu. Lada dzien bedzie po wszystkim!

a ja w koncu nie poprasowalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pojechalam na drugi koniec miasta na spacer z kolezanka i jej slodziakiem malutkim. umeczylam sie, ze hej. Upal sie zrobil okropny!
M juz w domu :-D zaraz sobie porobimy kanapki i sie uwalimy na kanapie. Trzeba poszukac mieszkania :)

buzi!

made : a dziekuje :)
a panstwo musza powoli sie dogadac co do kolorw scian i podlog oraz belek :)
pozniej taki pan jakies 1,5-2 m-ce bedzie malowal, zmienial, odnawial a pozniej dopieor panstwo bed amyslec o jakis meblach i sie wprowadzac
dluga droga jeszcze ale powoli trzeba sie za to wziac bo samo sie nie zrobi !

pok : &&&& za mieszkanie!

jos - przewiduję długie i burzliwe dyskusje :)) zwłaszcza kolorystyczne...
Już się nie mogę doczekać zdjęcia Waszego nowego DOMKU :zawstydzona/y:

Dzisiaj się zagrzebałam w przeszłości :eek: muszę Wam coś wstawić, to wytłumaczy moją miłość do ŻAB :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry