rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wiola eh te chłopy... może teraz sobie przemyśli i coś zrozumie?? ale on z Tobą na porodówce w sali nie chce być?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może tak tylko gada? też się pewnie stresuje...
jestem padnięta
:-) SUPER!

rureczko ty sie mna nie przejmuj.ja pomarudze , pomarudze ale dam rade
pok podczas pierwszego porodu pojechalam do szpitala jak mialam skurcze co 4 min i trwaly 1 min i od tego czasu do pojawienia sie Iwy na swiecie minelo jeszcze prawie 30 h.teraz napewno tak szybko nie pojade, a zreszta sama widzisz skurcze niby reguralne, a po 1.5h odpuscily.a skoro odpuszczaja to nie ma co jechac bo na darmo bede na oddziale lezec.
paulina wizyte mam we wtorek
ide wziasc kompiel moze mi sie humor poprawi
sorki ze tk wam marudze od rana, zapewne z mojego powodu takie pustki na forum, ale musze sie gdzie wygadac bo powoli mnie przerasta ta sytuacja

pojechalam na drugi koniec miasta na spacer z kolezanka i jej slodziakiem malutkim. umeczylam sie, ze hej. Upal sie zrobil okropny!
zaraz sobie porobimy kanapki i sie uwalimy na kanapie. Trzeba poszukac mieszkania 
muszę Wam coś wstawić, to wytłumaczy moją miłość do ŻAB :-)