• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak:)
Ja zaraz mam zamiar się podnieść i chyba pojedziemy do miasta połazić trochę, pogoda do doopy ale przynajmniej nie pada...
Koleżanek nie ma to kawki nie piję :(

Karola ja to mogę czerwoną herbatkę z tobą wypić;))) ja od dziś też się dietkuje, ale nie sam dukan, tylko lekko zmodyfikowany-jak słodyczy umiem sobie odmówić to niestety jabłuszka przez 5 dni już nie;((( ale wprowadzam też jazdę na rowerku i brzuszki na brzuszek;)))

Wiolu cierpliwości, jeszcze trochę...a kiedy masz wizytę u gina??

Olivka - nie rezygnuj jeszcze z tej kawy :-) Już jestem!

Wiolu - współczuję Ci tej końcówki....ale META tuż, tuż....i jaka NAGRODA ŚLICZNA :)))) CAŁUSY :*

Boogi - piękny Remiś :-D

No to pijemy :)))
Ja chyba zieloną muszę podwójną bo przez dużą ilość białka nie załatwiam się :(((

Już nie mogę się doczekać warzywek w poniedziałek, zupki chudej, mniam:))) Chciałam wytrzymać 10dni na I fazie ale nie dam rady...już mi ciężko się robi...

Made :)))

U nas też pogodowo lżej....słońca brak, chmury ciemnieją z godziny na godzinę, wietrzyk rośnie w siłę....zrobiło się ciut chłodniej :)) My już zaliczyliśmy plac zabaw, obyło się bez histerii :)))) może dlatego, że dzieci nie było :-) jutro przetestujemy.
Mam mnóstwo prasowania i tak mi się nie chce, że nie wiem czy tego nie przełożę na....jutro?

Ostatnia edycja:
Made mam dla Ciebie oridżinal stylizację... reflektujesz??:-D

nie czekam na odpowiedz, wklejam, może Ci przypadnie do gustu??

Zobacz załącznik 461264
Zobacz załącznik 461265Zobacz załącznik 461266
Zobacz załącznik 461267

Takim komplecikiem podbijesz serca niejednego emeryta w osiedlowym, wszystko modne, gustowne za tanioszkę i łatwo dostępne bo na allegro :-D a w takiej spódnicy Twoje udka bedą się prezentować cud miód
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Made ja też tak sobie prasowanie przekładam i przekładam ostatnio-a potem stoję godzinę przy desce;)))

Karola no właśnie tej ilości białka w dukanie się boję;(

mała się obudziła, biega na boso, u nas też dziś na szczęście chłodniej-mykniemy zobaczyć na spacerek-papa

reklama
Paula, kawka i zielona herbata robią swoje :)) Już mam 0,5kg mniej:)))
Jestem wykąpana, wysmarowana antycellulitem i ubrana, zaraz zmykamy póki nie leje:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry