• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola musialabys miec bardzo duze zdolnosci zeby cos schrzanic, bardzo proste jest zamawianie biletu;-)
Lil wydaje mi sie ze ja jednak takiego szczescia bym nie miala.a nie bede z siebie glupiej robic ze pojade a oni sie mnie zapytaja co chcialam bo nic sie nie dzieje?

reklama
Wiola, wiesz...nazwiska, data urodzenia itp...potem dziewczyna miałaby problem jakbym coś pokićkała...

Mam krem czekoladowy a'la Nutella :)

Oj Wioluś tego stresu całego nie zapomnę nigdy - tak się trzęsłam z nerwów, że mnie odeślą, że niechcący pobiłam położną po twarzy - ale to ręce same mi tak latały...także rozumiem Ciebie i ściskam mocno...będzie dobrze! Dużo kucaj!

czesc wszystkim
ja juz sie takim ladnym usmiechem nie przywitam jak Rureczka.
wczoraj kolo 20 zaczely mnie meczyc skurcze+bol kregoslupa +bol w spojeniu lonowym i nog, najpier nieregoralne ale tak okolo 1 skurcze juz regoralne co 4 min i dosc silne ale po 1,5 h przeszly...mam dosc, psychicznie wysiadam.ile mozna sie tak bawic w kotka i myszke ja sie pytam?
do tego w nocy maz mi oswiadczyl ,,ze jak sie zaczelo to on ze mna nie jedzie na porodowke, jeden porod widzial i mi wystarczy"(nawet teraz jak sobie to przypomne to lzy mi staja w oczach). ide sie polozyc do lozka , nie bede smecic
pa

no to juz coraz blizej ten wielki dzien ;)
mnie tak meczylo przed samym porodem , pozniej gin mnie "przebadal" i tego samego dnia zaczelam rodzic hehe
a rano na KTG pierwszymp zreszta polozna mi mowila , ze napewno nie urdzoe w najblizszym czasie :) to sie zdziwila kobieta jak na nawtepna wizyte z KTG poszlam juz z dzieckiem na rekach na wazenie hehe

a maz ... ehhh faceci , a moze chce cie tak specjalnie powkurzac ?
pojedzie z toba zobaczysz :)

trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za szybko i bezbolesna akcje P :)))

Po obiedzie mamy pakować.
Tak, jutro o 9 wizyta. Jesteśmy pierwsi, więc nie zakładam opóźnienia. Ja jej to skierowanie wyszarpię jak trzeba będzie... ostatnio się zastanawiałam, czy ona nie chce dodatkowej kasy wysępić za to cc i dlatego raz gada, że nie trzeba robić, a za chwilę, że cesarka wskazana?
Teraz patrzę na czerwcu, a tam dziewczyny chodzą na wizytę do gina co tydzień na tym etapie co ja... Wiolu Tobie lekarz też tak kazał? Majówki tak chodzą??

powodzenia jutro :)
a co do wizyt to tutaj u mnie byly normalnie caly czas do konca czyli raz na 3 tyg. raz na miesiac :) nie szaleja na szczescie z wizytami co tyg. :) bo i po co wsumie lazic na koncowce ? KTG to tak mialam miec 2 razy w tyg. , ale wizyty normalnie :)
chyba w Pl tak kase sobie nabijaja przy okazji cos mi sie zdaje :/

Oliwka kurcze szkoda , ze sie nie udalo z bonem , oby doszli co i jak szybko!!!

wzielam przyklad z kolezanek i poprasowalam :) zjadlam wlasnie kolacje , pewnie doprawie czyms slodkim :/ i relax na kanapie , po calodziennym szalenstwie z malym ;)))

reklama
Mary Twoja córcia jest przepiękna! I pewnie codziennie słyszysz, że czysty tata co??? SUPER JEST!

Asionku oj Twój poród pamiętam! I opis masażu szyjki....brrr....oj pamiętam pamiętam :-p Chciałam niby ten masaż, ale jak opisywałaś ból to miałam łzy w oczach - a teraz wspominam z rozrzewnieniem.....

Paulinka dzielna z Ciebie mama! Ja nie prasuję, bo mam wrażenie, że nie mam kiedy.....:zawstydzona/y:

Wioluś właśnie właśnie - przykro mi, że mąż takim tekstem Ci przyfasolił....Znam takie zagrania niestety i wiem, że to boli...A psychika kobietki w ciąży krucha oj krucha...Dlatego ściskam Cię mocno mocno mocno i przesyłam mnóstwo pozytywów! Masz moją miłość i moje dobre słowo! Co prawda na porodówkę osobiście się z Tobą nie wybiorę, ale mogę Cię podczas porodu smsami wspierać! I łyczki wody kurierem wysyłać! Będzie dobrze!

Nie wiem czy ktoś zauważył, że tak późno chodzę spać ostatnio :-p To chyba oznaka, że jednak ciut lepiej się wysypiam. Ale żeby nie było za różowo to mówię DOBRANOC i uciekam pod kołderkę!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry