• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina : nie zapomnialam :) ksiazek nie traktuje jako zabawki, a cos w stylu szczoteczki do zebow i mydla : obowiazkowo 2-3 razy dziennie ;)

hej
made a wiec 05.05 minol , cos nam sie twoja wizualizacja popsula:-p
teraz czekam do 07.05 sprawdze jaka z Pauliny wrozka:-)
a tak na serio , jak co wieczor ktos bedzie do nas do domu przyjezdzal zeby sprawdzic czy juz rodze to wybije wszystkich...
ostatnio ciagle slysze jaka to Iwa bedzie biedna bo juz nie bedzie jedynaczka i cala moja uwaga skupi sie tylko na malym.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj jak uslysalam taki teks to mialam ochote zaczac drzec morde...
cholera czlowiek chce zeby dziecko miala jak najlepiej zeby samotne nie bylo w przyszlosci a oni ci takimi tekstami wala ...i to w dodatku kto? tesciowa (Lukasz tez)ktora sama 4 dzieci miala , tam to dopiero patologia musiala byc pelna i dzieci kijami sie po glowach lac musialy...

dzień dobry

Wiola a może się podrzyj trochę na innych-wiesz nerwy i zaraz na porodówkę;))) a ludzie to głupoty gadają totalne- u mojej babci była patologia na max.-16 dzieci;))) o i ja też jestem z patologii -mam 3 rodzeństwa;))).
a Iwa jeszcze ci kiedyś podziękuje za brata-jak nie ma dziś Danielka w domu to widzę jak Maja nie może sobie miejsca znaleźć i nie chce się bawić...tak pusto jakoś z jedynaczką;))

pozdrawiam resztę i buziaki

Heloł :))

Bieg zaliczony, prysznic też....czuję się jak młoda bogini :))))
Wiola - wizualizacje to wyższy stopień wtajemniczenia :eek: ja tylko przewidywałam, że urodzisz piątego :-p:-))))))
Teksty Twojej teściowej przemilczę, bo mogłabym sobie zaszkodzić językiem mało eleganckim, a na inny w tej sytuacji mnie nie stać.

rureczko - jak tam Kochana?

Paula - hej :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry