• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKA no właśnie..:eek: takie nagłe i intensywne to pod ścisłą obserwację muszą trafić :tak: A krzyż może niestety boleć i to bardzo... A coś jeszcze się dzieje..?

MADE ciekawa jestem, czy oko którejś z koleżanek dostrzeże pewne zależności :-p
O masz! Długo nie trzeba było czekać :-D

PAULA ślicznie!! Możecie występować w reklamie bulionu Knorr - taka z Was malowana polska rodzinka!! :-D:-D Albo Cyfry + :-p Bilona Wam pożyczę na sofę :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Boogi!!! hehe :-) Wygrałaś podręczny rozwikłator hahahahaaaaaaaa
TO JEST MADE ŻABKA!!! :-p

Paula - o jeju, o jeju, toż to cuda widy, że zatkało i dźwięku wydobyć się nie da :-) Cudne!!! A Majeczka jakie ma buciki klasa ;)) zdawa się, że to Clarks'y :-p

Kuotku :*:*:* sprawiłaś mi radość ogromną tym widokiem :-):-):-))))) DZIĘKUJĘ!

Ostatnia edycja:
Made znów z lupą oglądałaś zdjęcia;))) normalnie się boję i chyba przestanę je wstawiać;))PPP
tak, buciki clarks;))) takie fajne baleriny-idealne jak dziecko uczy się chodzić;)))

Paula hahahahaaa :-)nic się nie bój...ja bez lupy stawiałam, że to Clarks'y, bo moje dzieci też w nich biegają, i ja też :-) a pokażę Ci jakie ma Borysek :)))))))

Kuotek - bo to jest tak......Żabka to Bernard, a Myszka to Made, a że Żabka piękna bardzo, to jest made i kropka :eek::-)
Z tego wszystkiego nie pogratulowałam Ci Kochana namierzenia telefonu :-D

I w ogóle mam propozycję:
KTO PIJE KAWĘ???

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko muszę siku....:dry: a to oznacza, że nie będę ruszać wózka nogą, co może oznaczać pobudkę małego gada, co może prowadzić dooo...... dobra idę siku, bo nie wytrzymam :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry