• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie no nie wiem czy wiertarko-wkrętarka była przewidziana w tym konkursie;PPP

Kocur- Bilon śliczny...ale nerwowo bym chyba przy nim nie wyrobiła;))) poza tym niedługo będziemy mieć małe kotki więc chyba było za wesoło;))

reklama
aaaa mam takie pytanie :-) co sądzicie o takim to sprzęcie? SMART-TRIKE POJAZD ROWEREK WIELOETAPOWY FRESH 3w1 (nieb-ziel) 1460900 - WIELOETAPOWE - sklep z zabawkami e-zabawkowo.pll

KAWUSIĘ to i siorbnę z chęcią w doborowym towarzystwie :tak::tak::tak:

Made mam do Ciebie maleńką prośbę :-) czy znajdziesz chwilę na wykonanie kartki urodzinowej dla Remika??? To jeszcze za miesiąc, ale wolałabym nie zawracać Ci później głowy na ostatnią chwilę ;-)

Paulina:no: to ja się tak nie bawię :-D

Zobacz załącznik 462044Made

Ostatnia edycja:
Boogi - ale, że wkrętarka nie pasuje czy wiertarka? :eek: Bo jest jeszcze szansa zamienić :-D))))))

Kocurek - Bernard już pewno zawłaszczony przez jakąś ropuchę :confused: a mógł mieć....taką cichą, płochą myszkę :eek:
Pocieszę Cię, bo mi też mięśnie pracują :-) inaczej się nie da.....
zrób siku i wróć, MAM KAWĘ dla Kuleżanek!

Boogi - a Ty myślała, ze made to próżnuje? :eek: made dla Remisia to kartkę już ma dawno temu w planach :-p ale nie wiem tylko, czy w kolorze by jom chciał czy grafika jaka....? :confused:

Kocurek! Jestem dumna, ze tak ładnie i szybko zrobiłaś siku :tak::-D)))))))))))

Aaaa QQ :)

Wiola - poki jestes w dwupaku powiedz im wszystkim co myslisz ;) mi slow brak....

Rurka - ty sobie nie zartuj z tym krzyzem! Jeszcze ciut za wczesnie na Zuzie! I gdzie zes zniknela?

A dziekuje wam bardzo za podzielenie sie refleksjami co do zabawek dla dziewczynek. Ja tak od razu nie mowie, ze barbie nie kupie, bo jak wszystkie dzieci beda mialy i sie nia bawily, to nie bede z zosi na sile robic outsidera. Ja mialam barbie 14 i zyje ;) tylko obok byly zolnierzyki, wyspa piratow i troche resorakow. Jakos bedzie trzeba wywazyc. Ja chyba najbardziej lubie drewniane klocki i zabawki wymagajace myslenia. Jakos damy rade :)

A zoska wczoraj dala czadu. Kopala non stop od 15 do polnocy. Poki to takie lekkie kopniaczki to spoko ale jesli ona ma zamiar tak aktywnie w sile rosnac, to ja wymiekne :) byl taki moment, ze sie az niepokoilam czy cos jej nie jest. za to dzis poki co spokoj.

Boogie - rowerek fajny :)

Made, kocur, paula - buzi!

Aaaa made trzeba bylo dzis do mnie wpasc - dzis genewski maraton pod moimi oknami przebiega. Od godziny tlum klaszcze, poklaskalabym dla ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry