• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogi - to ja będę jędza i napiszę, że ten rowerek też mi się nie podoba...
Zainwestuj lepiej w biegowy, jest naprawdę fajny, wyrabia koordynację i wizualnie akceptowalny :-) Mam nadzieję, że nie uraziłam...?

reklama
Pok-no jasne że jeśli chodzi o zabawki to dzieci same najlepiej będą decydować czym chcą się bawić-Maja jak na razie lubi klocki brata, jego pojazdy z boba budowniczego i drewnianą kolejkę;))), fajnie,że Zosia tak dokazuje;))) poczekaj aż jeszcze trochę podrośnie-oj wtedy będzie już bolało-ten etap ciąży jest najfajniejszy wg mnie;))

a mogę się pochwalić????????? w dwa dni spadło mi na wadze 0,6kg-nie jem tylko słodkości i uważam na inne rzeczy;))) a jeansy robią się luźniejsze;)))

Made ty tak grzecznie a ja od razu pisałam Boogie że rowerek wg mnie nie bardzo-widzę w tej sprawie mamy podobne zdanie-Daniel dalej śmiga na biegowym i jest niemożliwy na nim;)))

Kout-bierz chrzestnego!!! Oleńka fajnie mierzy go spojrzeniem;))

Kuotek - przede wszystkim chrzestny winien być najpierwej wypróbowany, ja się mogę poświęcić :eek: TRUDNO! Oleńka zasługuje na najlepsze :)))))

poczku hehe :-D ja ledwo do domu dobiegłam, a Ty mi tu o Genewie :)))) a tak swoją drogą, to u nas jest taka speluna....i się nazywa GENEWA :-D)))))

Mi - fance wszelkich chodzików i pchaczy :-p - taki wynalazek się podoba, tylko cena już mniej...

MADE a imię jego Karol :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Och..!

Ostatnia edycja:
Chrzestny mniam :)
do tosta z nutella i truskawkami troche mu brakuje ale niewiele :)

Ciekawe czemu spelune ktos nazwal genewa :) fascynuja mnie takie przypadki :-D

reklama
pok - w moim mieście jest dużo takich PRZYPADKÓW :)))) Fascynacja na każdym kroku :-) O! Daleko nie paczeć....tuż za rogiem znajduje się zakład kamieniarski i BIG NAPIS: "WYPRZEDAŻ SEZONOWA NA NAGROBKI" :-)
Zachęcające :))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry