• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eeee tam zaraz się gniewać :-p:-p ja zadaję pytanie po to, żeby usłyszeć opinie, a nie tylko głaskanie po głowie :-D:-D:-D
cena faktycznie spora, ale pomyślałam, że jak rozłożyć to na części, etapy, to tak źle nie będzie :blink: ale rowerek biegowy u mnie od dawna na liście życzeń :-p:-D

Kuot jak dla mnie ten Och Karol FAJNy jest i do Oli z tą łysiną się upodabnia :-D:-D:-D:-D

reklama
a i wiesz jeszcze Boogie-widziałam na mieście matki, które pchały dzieci w czymś takim-trochę się umęczyły, a raz był pełny hardcore-może z 6mies. dzieciątko wpięte w coś takiego-zwisały mu rączki i nóżki po boku-ewidentnie nie umiało jeszcze nic siedzieć;(( a rodzice je w tym wieźli;((

Paula - Maniek taki rowerek dostał od mojej siostry :baffled: wzięłam go wystawiłam pod kontener z odzieżą...Żeby to jeszcze z materiału porządnego było, a tam plastik wcale fantastik...wygina to się we wszystkie strony pod naciskiem małych stópek :/

Kuotek - ale takim rowerkiem już drugie dziecko raczej nie pojeździ, a to o czymś świadczy. Mańkowy rowerek MISIO :eek: miał może miesiąc i już był bez oka....bo mu się wzięło i wypadło :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry