• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
poczku;-*meldowalam sie z rana:-).bylismy w kosciele, teraz byl obiad, prawie wcale kalorii w nim nie bylo:-D:-D:-D(ziemniaki, sos, mizeria, golonka i na deser truskawki ze smietana)
teraz mam lekkie skurczyki, Iwa z Lukaszem spia a ja chyba do nich dolacze:-)

A ja proszę o opinię Szanowne grono Koleżanek od kawy i nie tylko - oto potencjalny chrzestny Oleńki, generalnie straszny bałamutnik i bardzo niegrzeczny, ale ojciec dwójki maluchów :-p Poza tym tak jakby przyjaciel G. od przedszkola ;-) BRAĆ GO ??????? :-p

Zobacz załącznik 462045Zobacz załącznik 462046
Nie tylko brać go, dawaj GO!!! :)))

Boogie mam złe wieści...zgubiłam paragon za butki i głupie babsko nie chce mi ich wymienić, mam nawet potwierdzenie zapłaty kartą ale nic to nie dało :(((
Więc w kolejce jest chyba Made....Kochana ile najmłodsze dziecię rodu ma cm w stopce????
Mamy piękne a'la marinero...miały być dla Remisia ale głupia ciotka kupiła za małe....

Dukan mnie pokonał...albo ja pokonałam Dukana... :(

poczku;-*meldowalam sie z rana:-).bylismy w kosciele, teraz byl obiad, prawie wcale kalorii w nim nie bylo:-D:-D:-D(ziemniaki, sos, mizeria, golonka i na deser truskawki ze smietana)
teraz mam lekkie skurczyki, Iwa z Lukaszem spia a ja chyba do nich dolacze:-)

Ja wiem, ze rano sie meldowalas ale to stanowczo za malo! :)

my bylismy na spacerze i sobie poplynelismy tramwajem wodnym na hot doga. Ja teraz padam a m mowi, ze glodny - olewam go i odpoczywam. Zosia zaczyna szalenstwo :)

Wiola - ach śpij Kochanie.....:-)))))

pok - to może Zosia powinna być Ewą :eek::-)

Olivka - a miałam już pytać gdzie się podziewasz....? :-p
Czemuż to się dałaś pokonać? Właściwie to i tak byłaś twarda, ja bym drugiego dnia już się poddała ;-) Dla mnie ta dieta zbyt obciąża nerki....:baffled: Zawsze można zdrowo się odżywiać i ćwiczyć i też efekty mieć widoczne :)))))

Nie nie, zdecydowanie Zosia jest Zosią :)

Karola ja wytrzymalam 3 dni. To na dluzsza mete niezdrowa i cieżka dieta. Chybanlepsze sa te diety grupy krwi.

Made a zjadłam kilka pierogów i wypiłam winko...
Dzisiaj zjadłam pół bułki...

Możesz zmierzyć Boryskowi stopkę?

reklama
poczku - zgadzam się w 100% :))) czasami jednak można źle odczytać intencje, i tego chciałabym uniknąć ;)

Olivka - łeee...to nie jest tak tragicznie :) Już myślałam, ze Ty kilogram makaronu pochłonęłaś, a tu zaledwie bułeczka i kilka pierogów :-p
Stopeczka zmierzona, ma całe 12,5cm :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry