• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnia edycja:
reklama
Liluś :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: och joch.......Czerwony Kapturek jest taki apetyczny :-p paczę i staję się wilkiem :-))) Maciusia Kocham za sympatię do żabek :-D))) Śliczne zdjęcia!!!

Made ile??????????????????????????????????? Ma więcej od Remika???:confused: Jak to??? Te butki to na ok 10cm:baffled:

Lilu - to wstaw jeszcze siebie, a zobaczysz jaką poezję wyleję na ekran :-)))))))

Olivka - no łon jest Yeti :-D ma duże stopy i......:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Łoejejej i co ja pocznę z tymi butkami....one takie uniseksy...może Oleńka Kocurkowa????? Olaaaaaaaaa jaką masz stopkę?:)

Made będę sobie dawkować te przyjemności z Twych ust, coby mi się w głowie nie poprzewracało, palma nie odbiła, woda sodowa nie uderzyła do głowy, parcie na szkło nie wystąpiło i co tam jeszcze może odbić od nadmiaru dobrego :-p

Z ciekawości zmierzyłam stópkę Martynki i mamy około 10,5 cm - choć ciężko to zmierzyć dokładnie - no nic innego nie mierzyłam, żeby porównać z Boryskiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Olivka - takie małe to może dla WIOLOWEGO chłopczyka...? :eek:
Oleńka też może już mieć większą :))

Lilu - komu jak komu, ale Tobie na pewno nic nie odbije :-p
W takim razie poezja poczeka :eek::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ok, oto buty:
Zobacz załącznik 462200 H&M, w środku 11cm czyli są na nóżki 10-10,5cm...kto reflektuje to proszę się zgłaszać:)

Made ja z chęcią Wioli ale to takie lato/wczesna jesień...chyba, że na wiosnę następną?Tyle, że wtedy mogą też być za małe :( Ehhh, doopa ze mnie :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry