• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem
co ja widze majowkowicze wrocili:-)sliczne zdjecia Lilus , dzieciaki przepiekne
co slychowac u drogich pan?
slodkiego mi sie chce
a co do skurczy to wiedzialam ze zasne i mi przejdzie

reklama
Made cofnęłam się do zdjęcia z żabką HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUBIĘ JE!!!!!!!!! KOCHAM JE!!!!!!!!!!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p Takie zdjęcia są najlepsze! WIĘCEJ PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wioluś słoneczko karuzelka chce już wyjechać z mojego wesołego miasteczka...akwarium też...jak my to zrobimy??? :-)

lil bo wiesz we wtorek mam wizyte u gina tzn ze mam samochod i nianie dla Iwy:-)i jakbys byla w stanie podjechac do reala(to sie chyba kometa nazywa , dawny geant)to mogly bysmy sie na kawe (herbatke) i ciacho umowic...wiesz troche sie boje teraz pchac w rejony twojego mieszkania , za duzy ruch jak dla mnie.

Made pięknie pięknie! Więcej proszę! Widzę, że i nasza Boogie się pojawiła - może też wierszykiem sypnie, bo poetka z niej nie od dziś wspaniała!

Wioluś za chwilę smsa Ci wyślę! Jeszcze mi napisz jaka godzina by Ci pasowała - w smsie wyjaśnię dlaczego. :-)

reklama
LILUUUUU :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ojej ojej cóż za miód maliny, sama słodycz :rolleyes2: Boogie ma rozmiękczone serduszko :tak::tak::tak: po stokroć piękne to obrazki :zawstydzona/y:

Karollla
Belissima! :sorry2: zdarza się nawet najlepszym! Ja myślę, że jak Ty widzisz efekty, to może spróbuj trochę zmodyfikować dietę, ale w dobrą stronę, czyli bez przesady z zakazami, ale też nie hulaj dusza ile można i będzie dobrze! :tak::tak::tak::tak: wierzę w Ciebie &&&&&&. A co do bucików, no to wieeeelka szkoda, wiesz jak one są w moim stylu, ale może jakiś inny mały Lowelas będzie mógł w nich podbić świat ;-)

Made :szok: Boris ma taką duuuużą stópkę????? :szok::confused: ło matko bosko :-p jak duża stopa, to mówią, że też duży yyy... no ten eeee... sprzęt :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry