• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made przekaż, że trzymamy :tak::tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&

Wiola moje gratulacje! Trzymam kciuki za postanowienie i wydaje mi się, że przy dwójeczce nie będzie czasu na słodkości, albo podjadanie ;-) ja ostatnio wypijam bardzo dużo wody mineralnej i czuję się o niebo lepiej! :tak:

reklama
made to dawaj prosze znac co i jak ?

carola az mi glupio, prosze cie. nie dosc ze chcesz cos dac Iwe to jeszcze pralas i teraz mi o prasowaniu mowisz. opanuj sie kobieto

just a jak u ciebie z waga? szybko wrocilas do wagi z przed ciazy?

Wiola, wpadło mi przy okazji kilka zabawek, w tym jedna Fisher Price dla malucha ale musisz baterie wymienić :)
Aaaaaaaaa i sama nie waż się odbierać paczki, za duża:)

hej

rurka : !!!!!!!!!!!!!! jak to majty mokre ??? wody ?????????????? jestes na IP !!!! ???????????? !!!!!!!!!!!!!

kciuki zeby wszystko bylo SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej :)
wpadlam na chwile przed kapiela malego :)
u nas nocka masakryczna , wsumie prawie nic nie spalam :( nie wiem co sie dzieje , zeby czy brzuchol? maly nawet przez sen kwilil i mial spazmy :( ehhhh mam nadzieje , ze dzisiaj juz bedzie ok !!

i mam takie pytanko do was
ile moga trwac problemy z brzuszkiem , a dokladnie gazami ?
czy to juz za dlugo trwa i warto isc do gastrologa ?
bo w dzien u nas jest ok i noce na ogol tez , ale niestety potrafia go baczki wybudzac i wtedy placze z bolu ... az caly sie rzuca po lozeczku
nie wiem kurcze to jeszcze moze tak byc ?

Wiola bo ja się strasznie boję, że to boli... i ten cewnik tez mnie stracha :zawstydzona/y:

spokojnie mnie tez nic nie bolalo :)
ani cewnik , no bo chyba takowy mialam :) nawet nie wiem co i jak hehe , ale nic nie bolalo , ani przed ani po i tbie tez tego zycze !!

cudna rodzinka z was !! kaczuszka boska :)

aaaa mam takie pytanie :-) co sądzicie o takim to sprzęcie? SMART-TRIKE POJAZD ROWEREK WIELOETAPOWY FRESH 3w1 (nieb-ziel) 1460900 - WIELOETAPOWE - sklep z zabawkami e-zabawkowo.pll

mi sie podoba i sama chce cos podobnego sprawic za jakis czas malemu :) tutaj
widzialam takie rowerki w sklepach , macalam i sa naprawde fajnie i porzadnie zrobione , w sam raz dla malucha :) nawet pasy maja hehe
chyba zalezy od marki jak ze wszystkim ...
no i tutaj bardzo duzo maluchow jezdzi w czyms takim

BOO no właśnie..... jakiś taki podobny do Oleńki.... i ten zarys czaszki... hmmmm..... :confused::-p:-p:-p :-D:-D:-D
Ojej tam... wszystko w rodzinie przecie :rofl2:

hehe wlasnie mialam to pisac ;))))

cudna jest malutka :))) i to zdjecie jak spi !!
Macius kochany jak zawsze :)))
udaly ci sie pociechy bardzo !

hehe moj takie same waleczki ma :)))

rureczka napisała:

"Leżę i kwiczę :-( plecy bolą jak bolały. Jakieś rozwolnienie mam, majty mokre - a jak pójdę siku to leci i leci...pewnie dzisiaj już do tego szpitala pojedziemy :-( na szczęście wszystko spakowane!"

o kurcze teraz to sie zestresowalam ...
czyzby juz ?? wow panika hehepo
zdrocie Rureczke odemnie !! mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry